Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

TECHNO - BORDELLO - BOKMÄSSANS EFTERFEST - GÖTEBORG

arrangementet ble avsluttet

TECHNO - BORDELLO - BOKMÄSSANS EFTERFEST - GÖTEBORG

Fra 150,00 SEK

Sted

Dato

28. September 2019, 23:59 - 29. September 2019, 07:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Festen är på:

Hildedalsgatan 16, 417 05 Göteborg
https://maps.app.goo.gl/2oB9fp...

Releasefest för 50 Shades of Frej 

-nu för synskadade

TECHNO - BORDELLO

Frej Larsson
Robin Yaaz - Young Earth Sauce

Malin Edvarsen
Lille Åbo - MIA - Åke Falk
WhoIsWho TechnoTwins


Amanda Chewbackman 

(läser Porrnoveller)

Den 28:e anordnar jag en liten mysig bordell för att fira att 50 shades of Frej har släppts som ljudbok. Det finns alltid en jävla massa saker att fira. Till exempel att MADDAFAKKA har sålt platina och att "Halv borta hos mig" har seglat upp som Sveriges populäraste utbildnings-podd.

Vi firar det på bokmässan för att påminna alla radhus-svennar som skriver böcker om vivör livsstil, om att vi fortfarande existerar på riktigt. Vi går den extra milen för att ha sådär kul som ni inte trodde det var möjligt att ha. Med risk att bli sentimental så kommer dom här festerna att förändra ditt liv. 

Jag vet för dom har förändrat mitt liv. Här kommer en självupptagen kärleksförklaring från en riktig jävla hjälte.

“Det du har skapat, texterna, kulturen, livsstilen, GEMENSKAPEN herregud.. Du har gjort de ingen annan gjort tidigare. 

För 2 år sen va jag osäker på mig själv o mitt liv, kändes inte tillräcklig och kände mig som en utstött pelare i samhället. Din, med ODZs musik har gjort att jag äntligen fått svaret på livet, på MITT liv. För en människa som lever med frågor letar alltid efter svaren, lr hur? 

Din musik, dina verser, all konst är som en förklaring på mitt liv. De finns sånna som mig, de finns smutsbarn, de finns gemenskap, och den gemenskapen o de bandet, när man träffar alla andra som på efterfesten, de enda jag kände är "jag är här, som en stor fet jävla familj", alla tar hand om alla, vi alla backar alla, ni är vi o vi är er. 

Så Frej, de du gör, de är historia, de är inte bara en melodi o text, de är så mycket mer än så.”

VI HAR SLÄPPT NÅGRA EXTRA BILJETTER FÖR ATT VI HITTADE EN NY VÅNING MEN SOVER DU NU SÅ ÄR DU RÖKT

18års gräns.

Arrangør

Pizza Slize Reccords

Lokale

Studio 16 Studio 16, Hildedalsgatan 16, 417 05 Göteborg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer