Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Svart Basket

Få billetter igjen
arrangementet ble avsluttet

Svart Basket

Fra Gratis

Sted

Dato

26. Januar 2024, 17:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

"Svart Basket"  - 26:e Januari

Basket är Sveriges tredje populäraste sport. Men till skillnad från ishockey och fotboll, som varje år professionaliseras längre och längre ner i åldrarna, är svensk basket fortfarande en gräsrotsrörelse, en subkultur som är lika delar sport, mode, musik och konst. Det är en kultur med stor bas hos andra och tredje generationens invandrare och - ska - därmed vara ett effektivt verktyg för integration.

Den 26 Januari bjuder Hoop Dreams och Värmeverket in allmänheten till “Svart Basket - en utställning om identitet”, en interaktiv utställning med visionen att exponera ett av våra djupaste behov som är en känsla av identitet, tillhörighet och mänsklig anknytning.

Det finns en avsaknad av att kunna reflektera sin identitet inom svensk basket trots att den är den profilerar sig som den mest jämställda sporten. “Svart basket” är en reflektion utifrån det perspektivet. När jag var yngre så kallade dom vår basketstil för "svart basket - säger Iskias Araya, medgrundare av Hoop Dreams.

Utställningen belyser konstruktionen mellan sport, kultur och identitet, samt gränserna mellan dröm och verklighet, vilket skapar en berättelse som är tillgänglig och engagerande för en bred publik. Besökaren leds genom film, foto och workshop-stationer in i den kreativa klustret som Hoop Dreams varit under de senaste tre åren, från att ha uppfört en basketplan i Tensta sponsrad av världsstjärnan Kevin Durant, till att arrangera Red Bull Half Court-turneringar med fulla hus i Kungsträdgården, till kurerade fotoutställningar med några av de intressantaste svenska fotograferna så som Ikram Abdulkadir.

PROGRAM

17.00: The doors open to the “Svart Basket” Exhibition

18.00: Screening of the short film documentary "FÄRGA BLOCKS" - the only screening of the night

18.30: Hoop Dreams x Aloe Vera “Stay Original” contest feat. Nikki Sherridan Opens + In The Paint Workshop Opens

20.30: Screening of the short film documentary "Mental Armstrong" - the only screening of the night

22.00: Exhibition ends

Lokale

Värmeverket, Bredängsvägen 203, 127 34 Skärholmen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer