Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Studentafton med överbefälhavare Micael Bydén

arrangementet ble avsluttet

Studentafton med överbefälhavare Micael Bydén

Fra 70,00 SEK

Sted

Dato

5. Oktober 2023, 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Den 5 oktober välkomnar Studentafton överbefälhavare Micael Bydén till den 13:e traditionsenliga ÖB-aftonen i Studentaftons historia.

Redan 2016 fanns det skäl för Micael Bydén att gästa Studentafton för ett samtal kring den tidens stora säkerhetshot. Bydén talade om hur upprustning och nedmontering av försvaret kan tolkas. Då sade han att det inte fanns något direkt militärt angreppshot mot Sverige. Mycket har hänt sedan dess. Ryssland har inlett en fullskalig invasion av Ukraina. Förra året patrullerade svenska soldater på de annars pittoreska gotländska gatorna.

Det råder krig i Europa. Hotet från öst har skakat om den svenska diskursen och lyft upp det svenska försvaret på dagordningen. Över 200 år av militär alliansfrihet har övergetts till förmån för ett inträde i NATO: en process som har kantats av politiska maktspel, koranbränningar och ett ruckande av den svenska identiteten. Försvarsmakten rustas upp i ilande fart. Redan nästa år redovisar regeringen försvarsutgifter uppgående till minst 2% av BNP, vilket är ett krav för ett NATO-inträde. Samtidigt kommer rapporter om brist på utrustning och om underskott av anställda soldater. När Bydén åter gästar Studentafton har den säkerhetspolitiska kartan vänts upp och ner.

Aftonen inleds med en timmes anförande av Micael Bydén, följt av en halvtimme där studenterna är välkomna att ställa frågor direkt till överbefälhavaren.

Arrangør

Hejsan och välkommen till Akademiska Föreningen i Lund. Här finner du biljetterna till AF:s utskott och anslutna föreningar.

Biljetter kan köpas här online eller i Studentinfo i AF-borgen.

Lokale

AF-borgen, Sandgatan 2, 223 50 Lund

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer