Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Stubbsitt bort stressen

arrangementet ble avsluttet

Stubbsitt bort stressen

Fra 99,00 SEK

Online arrangement

Dato

7. Mars 2024, 14:05 - 14:55
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Stressa av på stubben!

Minst 7 300 personer går in i väggen varje månad. 

Helt galet. Men naturen är en oslagbar motvikt mot stress. 

I den här virtuella lägerelden får du utforska stubbsittning - att bara vara stilla i naturen. En enkel metod som visat sig kunna minska stress med 21 procent i en amerikansk studie. 

Du får också resonera om natur och hälsa tillsammans med andra likasinnade. 


"Det var en magisk stund"

"Det var en magisk stund i lugnet i vår lilla skog vid huset. Såg solens sista strålar, vattnet glimmande mellan träden, en gran som jag gått förbi många gånger blev idag en riktigt höjdare med sina knotiga grena blev så fascinerad av detta träd och sist men absolut inte minst lugnet som infann sig. 

Kommer att göra detta till en vana i min vardag."

Eva Löf, Nordingrå"En känsla av samhörighet"

Det var så enkelt att vara med (bra med låg tröskel för en teknikskeptiker som jag) - bara klicka på en länk i ett mail. 

Det är härligt att sitta i naturen själv, men det blir en dimension till att sitta samtidigt som andra, även om man är vitt spridda över kartan. En liten känsla av samhörighet med andra människor också, inte bara med myran eller koltrasten eller tallen just intill en själv.

Den lugna starten blev som att bygga ett tryggt litet staket runt stunden. Lättare att vara här o nu när man fick ställa av sig ryggsäcken.

Maria Karlgren, LinköpingDin guide: Utemanaren Bosse Rosén

Jag har guidat tusentals deltagare till lugn och fokus sedan 2004. Och utbildat 218 friskvårdsguider i konsten att guida till välbefinnande med naturen.

Att stubbsitta är bland det bästa jag vet, och jag unnar dig att också komma igång. 

Gratis för dig som är med i Stigakademin

Stigakademin är mötesplatsen för dig som prioriterar hälsa i vänlig samverkan med naturen. 

Läs mer om Stigakademin här.Så här använder Utemaningen dina personuppgifter

Jag sparar din e-postadress och du kan komma att få mail med erbjudanden och information. Du kan när som helst avböja fler utskick. Jag avslöjar aldrig dina uppgifter för någon annan. 

Arrangør

Utemaningen är ett socialt företag som drivs av mig, Bosse Rosén. 

Min kärlek till naturen väcktes redan i 6-årsåldern när jag upptäckte skogsstigen bakom radhuset i Hagsätra. Sedan dess har jag haft många fina upplevelser i naturen, ofta på riktigt nära håll. 

Jag vet att många delar min kärlek till naturen, och känslan av hur enkelt det kan vara att må bra på en stig. 

Tyvärr tappar vi ofta bort oss i strävan efter Mycket Viktiga Saker. Till den grad att vi nu både är stressade själva och förstör vår enda planet. 

Så kan vi inte ha det. 

Det är hög tid att inse att vi är en del av naturen och agera på det. 

Mitt bidrag är att visa och inspirera människor till en vänligare vardag i vänlig samverkan med naturen. 

Tillsammans gör vi vardagen vänligare. 

Några av Utemaningens tjänster: 

Jag håller också föreläsningar och workshops för företag och föreningar som vill bidra till en vänligare värld. 

Vill du hålla kontakt?

Nyhetsbrevet Myrsteg ger dig gratis må bra-knep varje vecka. 

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer