Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Stockholm Burger Fest 2023

Få billetter igjen
Få billetter igjen
Få billetter igjen
Få billetter igjen
Få billetter igjen
arrangementet ble avsluttet

Stockholm Burger Fest 2023

Fra 495,00 SEK

Sted

Dato

2. Juni 2023, 16:00 - 4. Juni 2023, 20:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Festivalen
Sveriges första och största burgarfestival återvänder för tre dagar av total burgarkärlek. Den 2-4 juni 2023 får du testa några av världens bästa burgare här i Stockholm! Årets internationella restauranger är Goldies från Tyskland och Burger & Beyond från England, samt att vi serverar en spännande svensk burgare signerad Burgerdudes X Barrels. Fira in sommaren tillsammans med Burgerdudes och Barrels, i samarbete med Pilsner Urquell, La Fabbrica och Ginger Joe. På festivalen serveras även en unik festivalöl från stjärnbryggeriet Omnipollo.

Mer information om Stockholm Burger Fest 2023 finns på stockholmburgerfest.se.


Burger & Beyond (England)

Burger & Beyond återvänder till Stockholm Burger Fest 2023 från London för att smasha en förbättrad variant av sin legendariska Bacon Butter Burger (Stockholm Style). Vi snackar härligt hängmörat svenskt kött, ost, bacon och deras världsberömda brynt smör-majonnäs – i ett mjukt, sesamtoppat bröd. Helt magiskt! Inte undra på att de rankas som Europas bästa burgarhak


Goldies (Tyskland)

Goldies i Berlin serverar Tysklands bästa burgare, och vi lever för deras slogan ”Best bad food in town”. Debuten på Stockholm Burger Fest 2023 blir första gången de tar klivet utanför Berlin, och med sig har de sin klassiska cheeseburgare – kött, ost, hemlagade pickles, hackad silverlök, senap och ketchup i ett omvälvande mjukt potatisbröd. Snart packar de kylbilen full med kött, pickles och resten av sina ingredienser och kör upp till Stockholm för att smasha loss i dagarna tre.


Burgerdudes x Barrels

Årets festivalburgare från Burgerdudes x Barrels är helt orimligt god, med svenskt kött, bacon, cheddar, pickles, lök och Burgerdudes nya magnifika burgarsås med en sötma och värme som du bara måste uppleva. Och allt detta omslutet av ett färskbakat specialbröd från det fantastiska Uppsala-bageriet La Fabbrica! Fira in sommaren i juni med vår fenomenala hamburgare som har premiär på Stockholm Burger Fest 2023!


VIP-biljetter
Köp en VIP-biljett till Stockholm Burger Fest 2023 och njut av hela festivalmenyn – en hel timme före alla andra (kl. 15 på fredag och kl. 11 på lördag och söndag). Skippa folkmassorna och få hela måltiden serverad på en gång (i stället för att köa till varje burgare).

I priset ingår alla de tre unika festivalburgarna från Burger & Beyond, Goldies och Burgerdudes X Barrels, samt pommes frites och en läsk.

Vi släpper ett väldigt begränsat antal VIP-biljetter till varje dag, och biljetten gäller enbart för den dagen och tidpunkten du har valt. Självklart får du stanna kvar på festivalen så länge du vill när vi öppnar för allmänheten.

Nytt för i år är att vi lanserar en exklusiv "Mitt på dagen-VIP" på lördag eftermiddag (15-17), för dig som vill uppleva festivalkänslan och ändå få alla burgare serverat på ett bräde!

Obs! Biljetten gäller alltså endast den dag och tid du har valt.*
*Med förbehåll för ändringar. Om öppettiderna skulle ändras så meddelar vi detta via våra sociala medier. VIP-insläppet kommer i alla fall alltid att vara före de ordinarie öppettiderna.
Inga återköp.

Arrangør

Vi är världens största webbplats för recensioner av hamburgare.

Redaktionen på Burgerdudes har ätit burgare ihop sedan 2009, och när burgarboomen kom till Sverige 2012 så hävdade alla helt plötsligt att de var bäst i Sverige. Men alla kan ju inte vara bäst, så vårt mål har alltid vara att ge en rättvis och opartisk bedömning av alla hantverksburgare vi testar. Detta har gjort oss till Sveriges ledande experter på hamburgare, och vi har suttit i juryn på flera Svenska och internationella mästerskap i både burgare och streetfood.

Lokale

Smålandstorget, Smålandsgatan 22, 111 46 Stockholm

Innledere/talere

Burger & Beyond
London
Goldies
Berlin
Burgerdudes
Stockholm
Barrels Burgers & Beer
Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer