Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Stenstan rämnar! - MOB 47, Prescriptiondeath, Vidro, Kronofogden och Övervåld

arrangementet ble avsluttet

Stenstan rämnar! - MOB 47, Prescriptiondeath, Vidro, Kronofogden och Övervåld

Fra 50,00 SEK

Sted

Dato

25. November 2023, 18:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

STENSTAN RÄMNAR!
Vi bjuder in er till en fullständig mangelfest med fem fantastiska energibomber till band: Övervåld (Sundsvall), Kronofogden (Hudik), Vidro (Stockholm), Prescriptiondeath (Gävle) och Mob 47 (Täby)!

Tider:
18:00 Dörrar/bar/kök
18:30 Övervåld
19:30 Kronofogden
20:30 Prescriptiondeath
21:30 Vidro
22:30 MOB 47

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlem: 250 kr
Ordinarie: 350 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén.
Köp medlemskort HÄR:https://apply.cardskipper.se/u...

MOB 47: Efter att ha genomgått ett par namnbyten, Speedy Snails (1981) och Censur (1982) blev det manglande kängpunk/hardcorebandet MOB 47 till under hösten 1983. Bandet spelade in 11-låtarskassetten ”Hardcore Attack”. följt av ett antal släpp och samlingar. Bandet upplöstes 1986 och låg i malpåse ända till 2005 då MOB 47 bestämde sig för att testa att spela igen.
2006 gjorde bandet ett bejublat reuniongig på Debaser i Stockholm. 2007 spelades EP:n ”Dom ljuger igen” in och bandet genomförde en del spelningar.
Spotify: https://open.spotify.com/artis...

VIDRO är ett av Sveriges bästa hardcore/punkband och är på ständig uppgång. Deras mix av larmande, skeva gitarrer och i-ditt-jävla-ansikte-skrik är svårt att värja sig emot. På platta - men framför allt live. De har spelat sig till ett fantastiskt liverykte och vi längtar efter vad de ska ställa till i vår anrika konsertlokal!
Spotify:
https://open.spotify.com/artis...

KRONOFOGDEN: Stenhård Hudik-hardcore/d-takt, eller som bandet själva beskriver sig: "Hälsingland Hillbilly Hardcore". Har stökat på sedan 2009 och vi ser fram emot att få höra klassikern "Dum i huvve (inte arbetslös)" som släpptes 2015.
Spotify: https://open.spotify.com/artis...

PRESCRIPTIONDEATH: Det enda engelskspråkiga bandet på kvällens meny bjuder på en mastig blandning av grindcore, hardcore och powerviolence. Det blir till att hålla i sig när Gävlebandet drar igång, då de med all säkerhet kommer att bjudas på högst VPM-ratio (Virvelslag Per Minut) denna afton.
Spotify: https://open.spotify.com/artis...

ÖVERVÅLD gör debutgig på hemmaplan, med ett sound som beskrivs som om Skitsystem och Torture Division fick ett grindmonster till barn som lämnades ensam ute i skogen tillsammans med en Behringer HM300 och nu återvänt till civilisationen för hämnd.
Instagram: https://instagram.com/overvald...

Arrangør

PIPELINE SUNDSVALLS MUSIKFORUM

Sundsvalls Musikforum bildades 1973 under den rådande musikrörelsen i Sundsvall. Inledningsvis var det i första hand jazzen på tapeten, vilket gick in i proggen och vidare in i punken i slutet av 1970-talet. Sundsvalls Musikforum, som föreningen hette på den tiden, höll till på Magasinet i Sundsvall. Detta blev en stilbildande och viktig scen för punkvågen, och Sundsvall sattes på den musikaliska Sverigekartan som ”Punksvall”.


1985 flyttade föreningen in i nya lokaler på Kyrkogatan 6, och tog då namnet Pipeline Sundsvalls Musikforum. Pipeline, som föreningen heter i folkmun, har överlevt alla kommunpolitiska svängningar och besparingskrav sedan dess. Det har stundtals varit väldigt tufft, men kämpaglöden och motståndskraften hos föreningens eldsjälar är starkare än tillfälliga politiska nycker. 2023 firar föreningen 50 år och inleder året med den största vårsäsongen någonsin. Hösten 2023 hålls en jubileumsvecka för att fira de 50 gångna åren – och blicka framåt mot de nästkommande 50! I samband med jubileet släpps det även en vacker coffee table-bok som med text och bild sammanfattar väl utvalda delar av föreningens historia.


Om Pipelines väggar kunde tala. Alla nyfikna ögon som beundrat de fantastiska affischväggarna i foajén. Konsertlokalens tak, golv och väggar som vibrerat i timmar och åter timmar av livemusik i alla dess former. Internationellt och nationellt erkända musiker har samsats med lokala förmågor som gjort sina första spelningar, inför en alltid lika entusiastisk publik.


Även om fokusen för Sveriges äldsta rockklubb alltid legat på just musiken, så är Pipeline en lika viktig mötesplats för människor i alla åldrar och bakgrund. Pipeline är ingen ungdomsgård – Pipeline är en plats för alla! Vare sig du kommer för musiken, hänget eller söker ett sammanhang där du känner att du hör hemma – så är du välkommen. Vi behandlar alla vi möter med värme, nyfikenhet och respekt. Förutom rasister, sexister, funkofober, homofober, generella gubbslem, otrevliga och våldsamma människor – de kan gå och vara någon annanstans.


Pipeline Sundsvalls Musikforum – Sveriges äldsta – världens bästa!

Lokale

Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer