Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Solen & 7ebra | Klubb Republik & Kulturkvarteret Hallarna

Få billetter igjen
arrangementet ble avsluttet

Solen & 7ebra | Klubb Republik & Kulturkvarteret Hallarna

Fra 180,00 SEK

Sted

Dato

23. November 2023, 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Klubb Republik presenterar stolt Solen!

❯❯ Solen
Utan egentliga hits, utan tydlig frontfigur, utan hyperaktiv sociala medier-närvaro och kanske också bara genom att vara ett rockband – och då ett band i alla bemärkelser – borde Solen enligt gängse branschpraxis ha fått bedriva en tillvaro i skuggan. Men eftersom de lugnt, metodiskt och konsekvent har gjort allting på sitt helt egna sätt har bandet i stället gradvis vuxit i popularitet, etablerat en nära relation till fansen och fyller nu stora konsertlokaler runtom i landet.

Solen har aldrig någonsin ”breakat”, de har varit fullt upptagna med att bygga något
hållbart. Så här är vi nu: stockholmskvartetten med rötter i Gävle och Fagersta släpper 27 oktober sitt femte album ”Idol”, där de till skillnad från förra gången har använt sig av en riktig trummis.


❯❯ 7ebra
Bakom indieduon 7ebra döljer sig 26-åriga tvillingarna Inez och Ella Johansson från Malmö. Musiken är imponerande i sin variaton, med stämsång och inslag av punk. Det är minimalistiskt men likväl episkt. De har redan spelat förband till Future Islands och Bob Hund.

-------------------------------------------------------------

Schema:
18:30 Quiz, utställningar och möjlighet att köpa mat på Puck n Roll, mer info kommer

20:00 7ebra
21:00 SOLEN

-------------------------------------------------------------

Alla våra konserter på Kulturkvarteret hallarna i höst:

9/11 Terra + Likör

23/11 Solen + 7ebra

-------------------------------------------------------------

❯❯ Väskrestriktion

För evenemanget med Solen och 7ebra har vi väskrestriktion. Det är inte tillåtet att ta med en väska större än 40 x 40 x 20 cm (Höjd x Bredd x Djup). Vi kommer att kontrollera alla väskor i entrén och det är för allas säkerhet.

-------------------------------------------------------------

Vi vill tacka Norrköpings Kommun, Sensus Studieförbund och Kulturrådet som gör det möjligt att kunna genomföra dessa konserter.

-------------------------------------------------------------

Tillgänglighet:
Konserterna kommer hållas på Kulturkvarteret Hallarna och är tillgängliga.

-------------------------------------------------------------

Klubb Republik har en nolltoleranspolicy när det kommer till sexuell trakasseri och kränkande beteende. Denna policy är strikt och gäller för alla, oavsett om du är artist, besökare eller personal. Genom att delta i våra evenemang visar du ditt stöd för detta.

Om du ändå skulle uppleva eller bli utsatt för trakasserande beteende på något av våra evenemang, ber vi dig vänligen att omedelbart rapportera det till oss. Det kan göras genom att kontakta oss via Facebook, Instagram eller skicka ett mail till vår adress: klubbrepublik@gmail.com.

Vi sätter högt värde på din säkerhet och trivsel på våra evenemang och tar varje rapport på stort allvar. Tillsammans kan vi skapa en trygg och respektfull atmosfär för alla.

Arrangør

Klubb Republik är en ideell konsertarrangör i Norrköping. Vi arrangerar konserter på olika ställer i Norrköping. Vi vill alltid skapa en trevlig stämning där alla kan känna sig välkomna. Bjud med dig kompisen, mormor eller din syster och kom förbi!

Några av de artister som besökt oss är Hemliga Klubben, Amanda Begman, Jens Lekman, Laser & Bas och Grant.

Lokale

Kulturkvarteret Hallarna, Tunnbindaregatan 37, 602 21 Norrköping

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer