Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Skuldsanering - Göteborg

arrangementet ble avsluttet

Skuldsanering - Göteborg

Fra 75,00 SEK

Sted

Dato

2. Desember 2023, 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Åldersgräns: 18 år

Beskrivning:

Välkomna till Skuldsanering Showen, en kväll fylld med skratt och underhållning som kommer att lämna er med en känsla av livslust! Pretty Late Events har nöjet att presentera denna enastående konsert med fokus på komedi och skratt.

På Skuldsanering Show kommer ni att få uppleva en rad fantastiska komiker som kommer att få er att skratta tills tårarna rinner. Dessa skickliga artister kommer att bjuda på en mix av roliga historier, satiriska observationer och komiska imitationer.

Evenemanget kommer att äga rum den 2 december 2023 på Viva, en av stadens mest populära platser för kulturevent. Med sin unika atmosfär och bekvämligheter garanteras ni en oförglömlig upplevelse.

För endast 75,00 SEK kan ni vara en del av denna fantastiska kväll. Biljetterna säljer snabbt, så se till att säkra era platser i förväg! Kom och var med om en kväll fylld av skratt, musik och en underbar publik.

Skuldsanering Showen är det perfekta sättet att slappna av och glömma bekymmer för en kväll. Bjud in vänner och familj och njut av en föreställning som kommer att få er att känna er lyckliga och fyllda av glädje. Missa inte detta spännande tillfälle att skapa minnen och skratta tillsammans med oss.

Köp era biljetter nu och följ med oss för en kväll full av skratt och underhållning på Skuldsanering Showen med Pretty Late Events!

Lokale

Viva, Vasaplatsen 1, 411 26 Göteborg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer