Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Sam Vesterberg - Väg 45

arrangementet ble avsluttet

Sam Vesterberg - Väg 45

Fra 120,00 SEK

Sted

Dato

18. Januar 2024, 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Sam Vesterberg har en musikalisk historia som sträcker sig tillbaks till slutet av 60-talet då han efterträdde

Totta Näslund som sångare i göteborgsgruppen Nynningen samt att Sam deltog som sångare i Tältprojektet vilket brukar betraktas som kulmen på den alternativa musikrörelsen i Sverige.

Efter att ha hållit en låg artistisk profil i många år medverkade Sam på skivprojektet”En Salig Samling” och som sålde i 240 000 exemplar. I början av 2000-talet gjorde Sam solodebut med albumet ”Väg 45”. Uppföljaren" ”Genom mitt fönster” kom 2011. Bägge albumen finns på Spotify.

Sam beskriver programmet som framförs på UtopiaJazz den 18:e januari på följande vis:

Målet är ingenting Vägen är allt

Vägen i mitt fall i mitt liv heter alltså Väg 45 som i Sverige börjar vid Systemet på Karl Johansgatan i Göteborg och slutar i en bro vid en kyrka och ett renhängn i Karesuando. Där ligger även Bymacken där man kan köpa allt ungefär som Assars i Lajksjön efter vägen i Dorotea.

“En resa som börjar i dragiga undermåliga kapell, där livet levdes för trons skull. Denna kallelse att predika Jesu kärleksbudskap hade min far fått och som han med blygsam framgång med hjälp av min mor, trosvisst genomförde. Resan och väg 45 slutar i Göteborg i 70-talets epicentrum, där allt var som störst och mest just då; där ingen som helst tvekan fanns och där vi och våra idéer skymde själva solen. Där fick jag användning av min röst. Jag hade ju lärt mig sjunga i pingstkyrkan. Det var en av de få saker som inte var förbjudna och trons sånger kunde jag allt om.”


Sam Vesterberg - Sång, berättelser & gitarr / Stefan Abelson - Träblås / Rolf Hedberg - Piano, dragspel & gitarr

Arrangør

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokale

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer