Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Salongen — det skapande rummet

arrangementet ble avsluttet

Salongen — det skapande rummet

Fra Gratis

Sted

Dato

7. Desember 2023, 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Okänd svensk musik från 1700- och 1800-talet.

Även i år fortsätter Anna Paradiso Laurin och Dan Laurin, som är både forskare och lärare på KMH, med sitt konstnärliga projekt som låter oss besöka de svenska salongerna mellan 1780 och 1860 för att väcka till liv en i stort sett bortglömd del av vår musikhistoria: hemmamusicerandet, att samlas kring ett klavér för att spela och sjunga tillsammans. Oerhört skickliga musiker, oftast kvinnor, skapade i sina hem en konstnärlig värld under intima förhållanden, en värld som få är bekanta med idag. Under privata salongskvällar fick dessa kvinnor spela en självständig roll och skapa en repertoar som var deras egen – vare sig det gällde sång, poesiuppläsning eller musik vid klaveret.

Eftersom repertoaren var tänkt för hemmet och ofta komponerades av människor som inte var yrkesmusiker har den senare bemöts oerhört nedlåtande och arrogant. Dessutom var kvinnor begränsade i val av genrer de kunde komponera i och framföra för sina vänner.

Nästan ingen av dessa kompositioner har framförts i modern tid.

Medverkande:

Anna Paradiso Laurin, hammarklaver, cembalo och konferencier
Dan Laurin, flöjt och konferencier
Kristina Hammarström, mezzosopran
Elisabeth Hellström, sopran

Evenemanget är en del av Anna Paradiso Laurins och Dan Laurins konstnärliga forskningsprojekt som genomförs på KMH och som finansieras av Vetenskapsrådet

Lokale

Nathan Milsteinsalen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer