Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Revelations + support Lipz

arrangementet ble avsluttet

Revelations + support Lipz

Fra 150,00 SEK

Sted

Dato

16. Februar 2019, 19:00 - 17. Februar 2019, 02:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Strängnäs är ni redo för fest?
Musikföreningen Garaget presenterar stolt Revelations & Lipz som kommer från Sveriges vackra huvudstad, Stockholm.

Revelations:
Revelations talar till den del av publiken som saknar den klassiska 70 tals hårdrocken då de beskrivs som en frontalkrock mellan Black Sabbath och Iron Maiden.
Live är de något alldeles speciellt som inte bör missas.
Revelations har vart förband till Paul DiAnno (ex-iron maiden) flertalet gånger och även till Chris Holmes (ex-WASP)
På Spotify: https://open.spotify.com/track...

Lipz:
Lipz är ett glamrock/sleaze band som vi sett tidigare på Garaget när de var förband till ingen mindre än Blaze Bayley (ex-Iron Maiden). Skillnaden nu är att Lipz har släppt sitt debutalbumet Scaryman, ett kort och koncist album som börjar med ett uppvaknande och slutar med ett akustiskt spår om att sluta ögonen. Det är ett band vars historia börjar så långt tillbaka som 2011 och såg en första singel släppas 2012, men debutalbumet kommer först nu, långt senare. Skivbolaget är extatiska och talar om ett återvaknande för glamrock och så vidare, och de poängterar också att många av senare års glamrockare har varit från Sverige precis som bandet Lipz.
Detta är inget band som man bör missa om man gillar glamrock/sleaze med deras liveframträdande och deras fantastiska scenklädsel och smink.
På Spotify: https://open.spotify.com/track...
* Garaget öppnar 19:00
* Fulla rättigheter i baren (bångar/stämpelkort för betalning, köps helst med kontanter i entrén eller i baren)
* Lättare mat i baren
* Endast förköp
* 18-årsgräns
* Slutet sällskap
Eventet kräver att vi har en gästlista med korrekta namn, därför är det viktigt att rätt namn skrivs upp vid beställning. Som alltid när Musikföreningen Garaget anordnar denna typ av event görs det till självkostnadspris! Allt för att vi ska kunna anordna mer av denna typ av event.

Arrangør

Musikföreningen Garaget är en förening som ska bedriva verksamhet i syfte att bredda kulturutbudet och främja ett levande musik- och kulturliv i Strängnäs med omnejd samt verka för föreningens medlemmars utveckling.

Lokale

Garaget Garaget, Mästarvägen 5A, 645 41 Strängnäs

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer