Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Purple Talks: Lina Thomsgård - Våga göra avtryck, skriv dig själv i historieböckerna!

arrangementet ble avsluttet

Purple Talks: Lina Thomsgård - Våga göra avtryck, skriv dig själv i historieböckerna!

Fra 140,00 SEK

Sted

Dato

6. Februar 2024, 18:30 - 19:15
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Den här kvällen är ingenting för dig som absolut inte vill sticka ut eller bli ihågkommen på något sätt — inte ens av din egen släkt. I det här samtalet kommer nämligen Lina Thomsgård att avslöja ett helt pärlband med tips om hur, framförallt kvinnor, ska göra för att ta sina platser i historieskrivningen och varför det är så viktigt. Nanna tror att hon för egen del –med eget radioprogram och allt –har sitt på det torra. Men har hon det? Lina Thomsgård har svaret och vet dessutom massor om hur kan DU vara med och påverka framtidens historia.

Lina Thomsgård grundade Rättviseförmedlingen och tidigare chef för det innovativa museet Stockholms Kvinnohistoriska. Hon är dessutom skribent, föreläsare och programledare för den populära podden Dumma människor, hyllad som Sveriges smartaste podcast av SvD. Lina Thomsgård har tidigare varit programledare för Svt:s kulturmagasin Kobra och tävlat i På Spåret tillsammans med Jason Diakité. Som skribent har hon bl.a. skrivit för Aftonbladet och Fokus.

Purple Talks är en rolig, kvick och bildande show där det snackas aktuella samhällstrender, stora filosofiska funderingar och existentiella dilemman med författare och kulturpersonligheter. Tempot är högt, frågorna fyndiga och som publik kan du räkna med att både bli underhållen och överraskad av oväntade inslag – samtidigt som du lär dig massa nytt.Radioprofilen Nanna Olasdotter Hallberg är programledare. Under våren kommer hon att “showa” med Lina Thomsgård, Jan Emanuel, Gunnar Ardelius, Olof Lundh, Salad Hilowle och Sara Öhrvall.

Nanna Olasdotter Hallberg är kulturjournalist och dramatiker. Vi har hört henne som programledare för “Morgonpasset i P3” och i den egna podden “P3 Klubben”. Hon har även skapat den omtalade radioteatern Punani_99.

Arrangør

Lokale

Studio SN7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer