Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Puppy Yoga Stockholm 17 mars

Arrangementet ble avlyst

Puppy Yoga Stockholm 17 mars

Fra 550,00 SEK

Sted

Dato

17. Mars 2024, 12:45 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Puppy Yoga Stockholm

Varmt välkommen till Puppy Yoga. Dagen inleds med ett avslappnande yogapass som pågår i 45 minuter. Vi hoppas att ni genom att befinna er i en rofylld miljö där ni får möjlighet att utforska olika yogapositioner, lyckas komma ned i varv och kan känna en inre harmoni. Därefter får ni sällskap av de gulliga valparna som ser så mycket fram emot att få leka med er tiden som kvarstår av passet.

Vi ser så mycket fram emot att ta emot er! <3

Att ta med:

 • Yogamatta

 • Träningskläder

 • Vattenflaska

Vi har ett fåtal yogamattor till uthyrning för 50 kr.

Information:

När: 17 mars 2024

Tid: 12:45-14:00, kom gärna 5-10 minuter innan passet börjar för registrering. Det finns möjlighet att byta om på plats men det underlättar om ni redan är ombytta.

Vart: Brännkyrkagatan 95, 117 26

Åldersgräns: 16 år.

Att tänka på:

Biljetten är inte personlig, vilket betyder att du kan ge bort eller sälja den vidare. Vid namnbyte ber vi er att meddela oss detta via mail, puppyyogastockholm@gmail.com. Biljetten är inte återbetalningsbar. Om eventet däremot skulle ställas in på grund av oförutsedda anledningar får ni självklart pengarna tillbaka.

Puppy Yoga ansvarar för att lokalen är säker och har krav på hunduppfödaren att valparna som deltar är friska och försäkrade. Du ansvarar för din egen och valpens säkerhet väl på plats. Om du på något sätt skulle orsaka valpen sådan skada som kräver veterinärvård är det du som står för självrisken till försäkringsbolaget.

Obs!

Nu under vintertider så är många sjuka, kom endast om du är frisk. Märker vi att ni är synligt sjuka så kan ni komma att behöva lämna lokalen för deltagarnas och valparnas säkerhet. Vår målsättning är att erbjuda er en valp per två personer, men detta är inget garanti och kan komma att ändras.

Lokale

Snickeriet , Brännkyrkagatan 95, 117 26 Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer