Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Psykodrama för integration

Arrangementet ble avlyst

Psykodrama för integration

Fra 1,500,00 SEK

Sted

Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

 ”Give a man a mask and he will show you his true face”

- Oscar Wilde

Detta är för dig om du har något att integrera efter en psykedelisk upplevelse eller efter en händelse i ditt liv. Det här är för dig som står inför ett beslut eller har ett svårt samtal som pågår i ditt huvud. 

Psykodrama arbetar med agerande och roller i grupp. Vilka roller spelar du i ditt liv? Vilka andra betydelsefulla personer bor inom dig och spelar en roll i hur du agerar och reagerar? Varje roll du har, varje mask som du använder för att dölja dig själv eller anpassa dig, säger någonting om ditt äkta jag. En roll är en portal till ditt äkta jag. Det är värt att utforska.


Vad är psykodrama? 

Det är svårt att sätta ord på. Det är något att uppleva. Psykodrama är en grupprocess med potential för stora genombrott och känslomässig frigörelse. Deltagare får möjlighet att utforska och bearbeta sina egna känslor och relationer. Genom att arbeta tillsammans i en grupp skapas en trygg miljö där deltagarna kan dela sina erfarenheter och lära av varandra.

Deltagare får möjlighet att gestalta olika roller/situationer från sina liv. Genom att utforska dessa situationer kan deltagarna få en djupare förståelse för sig själva och sina mönster. Gruppen bidrar genom att agera som medhjälpare eller publik för varandra, vilket skapar en känsla av gemenskap. Genom att dela sina egna upplevelser och lyssna på andras kan vi få insikter och lära oss nya sätt att hantera våra svårigheter.

En gruppsession kan vara en kraftfull och transformerande upplevelse. Det kan hjälpa deltagarna att öka sin självinsikt, förbättra sina relationer och skapa positiva förändringar i sina liv. Det är viktigt att alla deltagare känner sig bekväma och trygga i gruppen för att kunna öppna upp och utforska djupare.

► Tider: 09.30-17.00 den 20/1 & 4/2
► Plats: MötesRum, Luntmakargatan 52
► Kostnad per heldag: Ord. pris 1700 kr, Early Bird 1500 kr (fram till 1 månad innan). Tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram och medlemmar i Psykedeliska Sällskapet får 200 kr rabatt.
► Anmälan: https://billetto.se/.../psykodrama-for-integration...

Om Raluca
Raluca Pascanu är leg. psykoterapeut och specialistläkare inom barn-och ungdomspsykiatri, med över 16 års erfarenhet. Utöver sin medicinska bakgrund är hon är utbildad inom psykodrama, KBT, hypnos, inre barnet–terapi, andningsövningar och ångesthantering, guidad meditation och interna familjesystem. Läs mer på www.pratamed.se eller skicka ett mail till ralucatherapy@gmail.com

---

Detta evenemang arrangeras av Nysnö, ett psykologföretag med särskild kunskap om psykedeliska upplevelser och förändrade medvetandetillstånd. Sedan 2021 arrangerar Nysnö retreatprogram med lagliga retreats i Nederländerna. Hösten 2023 lanserar vi en serie aktiviteter med intentionen att skapa mötesplatser och bistå med integration av psykedeliska upplevelser. Läs mer på nysno.se/community.


Arrangør

Lokale

MötesRum, Luntmakargatan 52, 113 58 Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer