Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Patrik Isaksson Under Bar Himmel

arrangementet ble avsluttet

Patrik Isaksson Under Bar Himmel

Fra 325,00 SEK

Sted

Dato

2. Juni 2023, 17:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Det sägs att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge… Men nu har vi väntat lite väl länge - nu måste vi få välkomna Patrik Isaksson till Under Bar Himmel 2023! Isaksson är tillbaka med besked! Med ny platta och fullspäckad sommarturné så är vi extra glada att Patrik och bandet väljer att lägga sin turnépremiär på hemmaplan. Hos oss. På den lilla amfiteatern mitt i Örebro.

Tider:
17:00 - Område öppnas
Mat- och dryckesservering (Öl/cider/vin/alkoholfritt), Djs, Häng m.m
18:00 - Sand & Hallander
20:30 - Patrik Isaksson på scen.
22:00 - Område stänger

SUPPORT: SAND & HALLANDER

PATRIK ISAKSSON
Sedan debuten 1999 har Patrik Isaksson varit en av landets populäraste artister med hitlåtar som ‘Hos dig är jag underbar’, ‘Du får göra som du vill’ och ‘Ruta 1’ - låtar som ständigt går igen och fastnar i generation efter generation.

Den 12 maj släpps Patriks första studioalbum på 12 år - ‘Mellan hopp och förtvivlan’ - det mest personliga han gjort, samtidigt som hitkänslan och finessen är intakt. De smittsamma melodierna och starka refrängerna finns inte bara kvar, kanske är de till och med bättre än någonsin förut?


MAT, DRYCK & AKTIVITETER
Vi samarbetar, vår vana trogen, med lokala aktörer för servering av både mat och dryck. Det kommer bli magisk stämning på plats med dekorationer och gästande Dj’s vid varje tillfälle och riktigt trevligt häng. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på området. Evenemanget är kontantfritt, vi tar endast emot betalning via swish/kort.


TILLGÄNGLIGHET
Spelgården i Wadköping är rullstolsanpassad med bra platser samt god tillgänglighet till samtliga aktiviteter som erbjuds. Köp biljetter som vanligt men maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig och ditt sällskap (info@kexxkultur.com)


ÅLDERSGRÄNS
Under Bar Himmel har 18 årsgräns


HITTA HIT
BIL - Runtom skytteparken och öster finns en hel del parkeringar för dig som åker bil. Därefter kort promenad till Spelgården.


GÅNG/CYKEL - Att gå eller cykla genom Stadsparken rekommenderas starkt. Ta gärna en vända genom mysiga Wadköping när du ändå är här.


TÄNK PÅ
Tänk på att anpassa kläder efter vädret. Paraply är ej tillåtet pga att det skymmer sikten för personen bakom. Använd hellre regnkläder eller regn-poncho.

Under Bar Himmel arrangeras i samverkan med BILDA. Presenteras av och i samarbete med: Kexx Kultur, MBilar, Make A Brand, Qick och Gustavsvik.

Arrangør

Kexx Kultur är ett evenemangsbolag från Närke som älskar att arrangera fantastiska konserter. 

Lokale

Teaterladan/Spelgården, Wadköping, Örebro Wadköping, BERTIL WALDÉNS GATA 1, 702 15 Örebro

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer