Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Pärlplattan - Lund

Arrangementet ble avlyst

Pärlplattan - Lund

Fra 85,00 SEK

Sted

Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Pärlplattan, som nu sätts upp för andra gången, är en tragikomisk historia som utspelar sig på en kooperativ förskola. Barnen har gått hem för dagen och nu ska några av deras föräldrar och personalen samlas för ett gemytligt föräldramöte med kaffe, tårta, kloka anföranden om pedagogik och kanske en och annan lek.


Det är en spretig samling personligheter som möts: den överambitiösa föreståndarinnan, den unga och upproriska praktikanten, den stroppige direktören som sneglar på allt i kjoltyg, direktörens svartsjuka hustru som ofta smyger ut och stärker sig med något ur den medhavda flaskan och den unge hipsterpappan som vill ta kommandot när tårtan ska bakas. Plus den bittra och bitska ensamstående unga mamman och den något äldre mamman som gärna vill liva upp tillställningen med sina inte alltför lustiga sånger. För att inte tala om det lilla krypet Putte som är en… ja, det får visa sig.

Det är alltså upplagt för full kabalik och ett föräldramöte som ingen av deltagarna kommer att glömma i första taget! Inte ni i publiken heller, hoppas vi!


Ålder: Humorn passar vuxna

Längd: 80 minuter utan paus

Manus: Henrik Valentin

Regi: Patrik Kumlin

Producent: Elias Truedsson, Elson Productions

Framförs av Universalteatern med uppföranderätt från ATR

Arrangør

Universalteatern består av ett gäng amatörer som har vitt skilda bakgrunder, men med spelglädje.

Lokale

Stenkrossen Stenkrossen, Kastanjegatan 13, 223 57 Lund

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer