Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Nysnö Breathwork med Pontus & Filip

Få billetter igjen
arrangementet ble avsluttet

Nysnö Breathwork med Pontus & Filip

Fra 380,00 SEK

Sted

Dato

18. November 2023, 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Välkommen till en (potentiellt) transformerande andningssession med Pontus och Filip. Vi kommer att använda en blandning av andningstekniker inspirerade av Wim Hof, Barbara Carellas m.fl. Vi kallar det Intentional Cathartic Breathwork.

Breathwork kan fungera som en portal för att komma i kontakt med omedvetna processer som vi annars har svårt att nå. I den här sessionen kommer vi att använda andningen som ett sätt att leka med intentioner, och släppa såväl känslomässiga fysiska spänningar i våra kroppar och sinnen.

För detta tillfälle riggar vi upp ett högkvalitativt ljudsystem, för att erbjuda en djup och kraftfull musikupplevelse i nivå med ett Nysnö Retreat. 

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av breathwork för att delta, men förbered dig på en intensiv resa. Yogamatta, filt och ögonkudde ingår i biljetten. Ta med en vattenflaska, samt din egen ögonmask och öronproppar om du tror att du kommer behöva det.

Tid: 18 november 14.00 - 16.00

Plats: Yogarummet Björkhagen (kurslokalen). Halmstadsvägen 41, Johanneshov.

Kostnad: 380 kr/person, tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram & medlemmar i Psykedeliska Sällskapet betalar 280 kr.

Om facilitatorerna

Pontus Holmgren är legitimerad psykolog och utbildad UrbanTantra-guide som tror på den transformerande kraften i medvetet andningsarbete. Han är Nysnö-facilitator och skådespelare, spelledare och lärare i improviserad Playback-teater. Pontus har arbetat med ledarskap och transformationsprocesser i en mängd organisationer och i samhället globalt i mer än 20 år. Fokuserar för närvarande på behovet av inre utveckling för individer kollektiv för att hantera mänsklighetens komplexa utmaningar.

Filip Bromberg är legitimerad psykolog med egen praktik, samt medgrundare och facilitator för Nysnö. Han är också dj sedan 10 år, med passion för musikens roll i arbetet med förändrade medvetandetillstånd.

Detta evenemang arrangeras av Nysnö, ett psykologföretag med särskild kunskap om psykedeliska upplevelser och förändrade medvetandetillstånd. Sedan 2021 arrangerar Nysnö retreatprogram med lagliga retreats i Nederländerna. Hösten 2023 lanserar vi en serie aktiviteter med intentionen att skapa mötesplatser och bistå med integration av psykedeliska upplevelser. Läs mer på nysno.se/community.

Arrangør

Lokale

Yogarummet (kurslokalen), Halmstadsvägen 41, 121 53 Johanneshov

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer