Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Nina Björk - Fäst blicken! Om att kunna bevara sin uppmärksamhet i början av 2020-talet

arrangementet ble avsluttet

Nina Björk - Fäst blicken! Om att kunna bevara sin uppmärksamhet i början av 2020-talet

Fra 20,00 SEK

Sted

Dato

14. Desember 2023, 17:30 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Med anledning av utställningen Happily Ever After på Malmö Konstmuseum håller författaren Nina Björk ett föredrag om kampen om vår uppmärksamhet i en digital värld.

OBS! Föredraget är samma som Nina Björk håller den 16/11. Det här är ett extrainsatt evenemang med biljett på grund av mycket stort publikintresse.

"Du har aldrig sagt att din uppmärksamhet – dina känslor, din hjärna – är till salu. Du har aldrig sagt det. Ändå är din uppmärksamhet till salu.Under stora delar av din vakna tid är det någon som försöker komma in i din hjärna. Vart du går och står möter du varumärken, annonser, pr, sponsrade inlägg på sociala medier. Vad vill de dig? De vill ha din uppmärksamhet. De vill ha din blick, ditt intresse. Detta kan nämligen omvandlas till det viktigaste av värden i vår tid och på vår plats: pengavärdet. Köparna av mänsklig uppmärksamhet jagar dig och det är svårt att komma undan. För deras jaktmarker är vår vardag, våra liv."

Så inleds den text som författaren Nina Björk har skrivit för katalogen till utställningen Happily Ever After på Malmö Konstmuseum. Att bevara sin uppmärksamhet får här en extra laddad mening. Det handlar inte bara om att kunna fokusera, utan att faktiskt behålla något som är ditt – eller borde vara ditt. Men hur i hela friden ska det gå till?

Varmt välkomna till Skovgaardsalen torsdagskvällen den 16 november. Ingen föranmälan, först till kvarn. Skovgaardsalen har ca 120 sittplatser.Föredraget av Nina Björk är en del av programmet för Happily Ever After och ingår i entrépriset till konstmuseet och Slottet.Läs mer om utställningen här:
https://bit.ly/happily_mkm

Foto av Stina Nylén för Wahlström & Widstrand förlag.

Arrangør

Malmö Konstmuseum har en av Sveriges största konstsamlingar med runt 40 000 objekt. Det är en unik kollektion, ägd av malmöborna själva. Hos oss kan man följa hur måleri, grafik, skulptur, konsthantverk, möbler och textil förändras med tiden och med sin omvärld.

Konstmuseet presenterar också temporära utställningar med aktuella tematiker samt performanceverk, samtal och konserter. Vi förvaltar också några av Sveriges största konststipendier. 

Lokale

Skovgaardsalen, Malmö Konstmuseum, 211 18 Malmö

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer