Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

När Hjärtat Får Bestämma: Yoga, Meditation & Skrivande Reflektion

Arrangementet ble avlyst

När Hjärtat Får Bestämma: Yoga, Meditation & Skrivande Reflektion

Fra 450,00 SEK

Sted

Dato

2. Desember 2023, 14:30 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Längtar du efter att stanna upp och komma i kontakt med stillheten bortom tankarna? Vill du skapa värdefulla insikter genom att skriva från ditt hjärtas visdom?

När Hjärtat Får Bestämma är en unik och inspirerande workshop som bjuder på en lugn, reflekterande eftermiddag med fokus på att utveckla ditt hjärtas inneboende intelligens.

Genom inledande övningar i yoga, meditation & dans får du vägledning att komma i kontakt med dig själv och höra din inre röst. Övningarna hjälper dig att bli avslappnad, stilla sinnet, öka din energi samt att lösa upp mentala och känslomässiga blockeringar. Vidare vägleds du mot ett flöde av ord där pennans rörelse hjälper dig att generera inre visdom och nya svar. Eftermiddagen avslutas med en integrerande meditation och delning i gruppen.

Workshopen samskapas till en helhetsupplevelse av Eva-Lotta Runfors och Niklas Möller och ges i lokaler i Borgeby.

📌 Adress: Kornettvägen 5, Bjärred.
🚗20 min med bil från Malmö, 15 min från Lund.
🚌 Buss 132 och 134 stannar precis intill, hållplats Borgeby Fyrhusvägen.
💰 Kostnad: 395 kr till och med 18 november (Early Bird). Därefter 450 kr.

🍵🍎 Te och frukt ingår och serveras i pausen

🧘 Praktiskt: Yogaövningarna sker i ett långsamt och mjukt flöde. Det är en fördel om du har yoga erfarenhet sen tidigare men är du nybörjare går det också bra.

Möt dina workshopledare
Eva-Lotta Runfors
leder dig genom yoga, meditations, dans och reflektionsövningar.
Hon är yoga- och meditationslärare, coach och healer sedan många år som gjort en djup inre resa och utforskat flera olika andliga traditioner. Hennes fokus i livet är att kontinuerligt leva efter hennes hjärtas innerliga önskan och det är detta hon hjälper människor med på olika sätt.

Eva-Lottas kunder brukar säga att de upplever fördjupad inre kontakt, stillhet och får klargörande insikter när hon vägleder i närvaro, stillhet och med sin passion för livet och att förmedla budskap om att leva sant och innerligt.

Sagt om Eva-Lotta
”Jag är tacksam för att du finns, Eva-Lotta, och sprider magi och kärlek till oss när vi praktiserar yoga och medveten närvaro under vägledning av din fantastiska intuitiva förmåga. Alltid lika magiskt och det du säger och gör resonerar så lätt och rätt i min kropp och själ! Så, tack från hjärtat”

Niklas Möller är meditationslärare och utbildad konstterapeut i USA. Genom sin varma och lugna närvaro skapar han trygghet att närma sig inre rum och finna sin egen röst. Niklas leder kurser och workshops i kreativt och reflekterande skrivande, både online och runtom i Sverige. Under hösten syns han i 8 städer med sin skrivworkshop om den persiska poeten Rumi.

Sagt om Niklas
Niklas sessioner är ett öppet hav av sinnesro, kreativitet och djup näring för själen. Han guidar på ett varmt och inspirerande sätt. Jag rekommenderar verkligen hans workshops för alla som längtar efter tid för inre stillhet, stärkt kreativitet och möjlighet att växa både på ett personligt och spirituellt plan.

Vid frågor kontakta Niklas Möller på 0733-183203 eller niklas@warmwisdom.online 📩💬Arrangør

Niklas Möller är meditationslärare och utbildad konstterapeut i USA. Genom sin varma och lugna närvaro skapar han trygghet att närma sig inre rum och finna sin egen röst. Niklas har en stor kärlek till Rumis underbara värld och har bland annat deltagit i ett internationellt Rumi-retreat i Storbritannien med ledare av Mevleviorden - det sällskap som Rumi själv grundade för 22 generationer sedan. Under hösten 2023 ger han workshopen MÖT RUMI INOM DIG med Kreativt Skrivande & Meditation.

Lokale

Kornettvägen 5, 237 41 Bjärred

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer