Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Meet the winemaker - BODEGA CATENA ZAPATA

arrangementet ble avsluttet

Meet the winemaker - BODEGA CATENA ZAPATA

Fra 350,00 SEK

Sted

Dato

6. Mars 2024, 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

MEET THE WINEMAKER – ADRIANNA CATENA FRÅN BODEGA CATENA ZAPATA!

Vi säger välkommen till en spännande provning med berömda vinproducenten Bodega Catena Zapata. Det blir en sprakande kväll med några av vinhusets unika världsklassviner med begränsad produktion. Det bjuds dessutom på en förhandsprovning av deras webblansering som släpps i april från den lilla höghöjdsvingården Adrianna som är döpt efter kvällens gästande vinmakare Adrianna Catena

Tillsammans med Maja Berthas kommer dem att guida er genom denna smakfulla kväll ni sent kommer att glömma.Bodega Catena Zapata är känd för sina banbrytande viner från vingårdar med en snitthöjd på över 1000 möh i de dramatiska och vackra bergslandskapen i argentinska Mendoza. Bland annat finner vi vingården Adrianna som Nicolas Catena planterade. Många var skeptiska till placeringen av gården men resultatet blev fantastiskt och banbrytande för vinvärlden. Med sällskap och stöttning av dottern Adrianna när vingården planterades blev vingården därmed uppkallad efter henne. 

Begränsat antal platser så först till kvarn. Hoppas vi ses!

Kvällens vinlista:

🇦🇷 Bodega Catena Zapata Catena Alta Chardonnay, 2022.

249 kr | Nr 93724 | Tillfälligt exklusivt sortiment

🇦🇷 Adrianna Vineyard White Stones Chardonnay, 2021.

895 kr | Nr 92965 | Webblansering 90 flaskor.

🇦🇷 Adrianna Vineyard White Bones Chardonnay 2021

895 kr | Nr 92818 | Webblansering 90 flaskor.

🇦🇷 Catena Appellation Paraje Altamira Malbec 2021

169 kr | Nr 9573801 | Tillfälligt sortiment

🇦🇷 Adrianna Vineyard Fortuna Terrae 2020

895 kr | Nr 9468601 | Webblansering 105 flaskor.

🇦🇷 Malbec Argentino 2021

795 kr | Nr 9411001 | Webblansering 720 flaskor.

DATUM: ONSDAGEN 6:E MARS
PLATS: REHNSGATAN 24 I STOCKHOLM
TID: 18.00 – 20.00, INSLÄPP FRÅN 17.45
PRIS: 350 KR

Eventet är kring ståbord vilket kan vara bra att veta vid valet av skor 👟 för kvällen (hör av dig till oss på hej@winetable.se om du behöver en stol)

Välkommen till en härlig provning hälsar,

Maja Berthas, Adrianna Catena och Wine Table

:wine_glass:Arrangør

Välkommen till Wine Table! 

Vi startade 2018 som ett digitalt vinmagasin, sedan dess har vi vuxit och ger numera också ut ett magasin som du hittar på vinbarer, restauranger och utvalda hotell runt om i Sverige. Sedan 2020 gör vi livesända vinprovningar och från 2023 gör vi även provningar hos oss på Rehnsgatan 24 i Stockholm. I vår lokal från vi plats max 30 personer vilket gör provningarna intima och personliga, vi håller provningar för alla nivåer och för att få delta och köpa din biljett måste du vara medlem hos oss, vilket du blir genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev här.

Kort om oss och vår vision:

För oss på Wine Table är det drycken som står i centrum och det vi dukar fram är noga utvalt och alltid provat av oss själva. Redaktionen består av Sveriges mest välrenommerade vinskribenter som med samlad erfarenhet har både bred och djup kunskap om både mat, vin och allsköns annat kopplat till njutningens underbara värld.

Två grundpelare i vårt arbete är dels den journalistiska integriteten där du som läsare och besökare kan lita på att det vi skriver/säger och tipsar om är personligt upplevda och provade viner. Den andra grundpelaren återspeglar vårt motto "drick mindre men bättre".

Följ oss gärna på Instagram, Facebook eller TikTok för vintips och dryckesinspiration.

Skål och välkommen till bords!

Lokale

Wine Table Redaktionsbaren, Rehnsgatan 24, 113 57 Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer