Gå til hovedinnhold

Larssons Frestelser

Larssons Frestelser

Fra 290,00 SEK

Sted

Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Frej Larsson presenterar "Larssons Frestelser" på Stockholms mest prestigefyllda nöjesetablissemang.

Den 12 oktober kommer Stockholms nattliv att skakas om när Frej Larsson tar över scenen med sitt banbrytande verk "Larssons Frestelser". På en av stadens mest välrenommerade nöjesetablissemang, som för kvällen förblir hemlig för att hålla spänningen på topp, kommer publiken att få uppleva en oöverträffad orgie i hedonistiska njutningsämnen.

"Larssons Frestelser" är inte bara en föreställning, det är en revolution på scenen. Frej Larsson, känd för sitt gränsöverskridande konstnärskap, tar med sig åskådarna på en resa genom allt som är tabu. Här kommer månggifte, massadoption, bokbål och himmelska njutningar att utforskas och utmanas, med en djärvhet som lovar att lämna ingen oberörd.

Som om inte detta vore nog, firar Pizza Slize Records sitt 10-årsjubileum genom att stå som värdar för detta spektakulära evenemang. Skivbolaget, som har varit hem för några av Sveriges mest innovativa och framstående artister, kommer att bjuda på överraskningar hela kvällen. Tillsammans med Frej Larsson kommer några av Sveriges bästa artister att förgylla scenen och skapa en oförglömlig upplevelse.

Missa inte denna unika kväll där konst möter kontrovers, och där publiken får chansen att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Frej Larsson och Pizza Slize Records bjuder in dig till en kväll fylld av chockerande uppträdanden och oförglömliga minnen.

Datum:
12 oktober
Plats:
Stockholms mest välrenommerade nöjesetablissemang (plats meddelas senare)
Åldersgräns 18+


För mer information, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt. Var beredd på en kväll du sent kommer att glömma!

Lokale

Stockholm, Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Besøk hendelser på nytt

Populære eventer

Nearby events

Events af samme type

Upptäck mer