Kulturonsdag: Lilla Edets fotoklubb: Konsten bakom en snygg bild

24. Februar 2021, 18:30 - 19:30

Tre medlemmar i Lilla Edets fotoklubb visar utvalda fotografier och du får reda på historien och tekniken bakom bilderna. Bilderna utgår från olika teman, till exempel natur, gatufoto, teknik och sport.

Lilla Edets fotoklubb riktar sig till alla som är intresserade av foto och bilder och alla typer av kameror duger, numera till och med många mobiltelefonkameror. En viktig del av verksamheten är att ge tillfälle till fördjupade samtal om bilder och fotografering och att utveckla bildseendet.

Lilla Edets fotoklubb är en förening med gamla anor och med bilden i centrum. Föreningen har funnits i Lilla Edet sedan 1976 och flera medlemmar har varit med sedan starten. Idag har föreningen cirka 40 medlemmar och verksamheten omfattar numera endast digitalfotografering och bildbehandling. Den som delar föreningens passion för bilden som konstnärligt uttryck är varmt välkommen att bli medlem. Länk till föreningens hemsida:http://www.lillaedetsfotoklubb.se/

Färre i publiken än vanligt: 
Vår vanliga maxpublik är 60 personer. Under hösten 2020 är maxpubliken 45 personer. Var därför snäll och avboka era platser om ni får förhinder. Vi har också bytt lokal från Lilla Salongen till Stora Salongen för att öka det sociala avståndet.

Att tänka på: Håll socialt avstånd i lokalen och agera så att andra personer i publiken kan känna sig trygga. Tack! 
Handsprit kommer att finnas på plats. 

Fotoutställning i Lilla Edets kommunhus: I samband med föredraget visar Lilla Edets fotoklubb ett urval av sina bilder under perioden 27 oktober - 16 november. Välkommen på vernissage tisdag 27 oktober kl 17.30. 
OBS! Begränsat antal platser. Boka din plats här: 

Arrangörer: Lilla Edets kommun och Folkets Hus

GDPR: Vi behandlar bokningen och era personliga uppgifter enligt lagen om GDPR.

Vi ber om ursäkt i förväg för att Billetto tar ut en avgift för sms-avisering. Vi önskar att det var gratis men vi kan inte ändra på Billettos hantering av sms-utskick. Den som vill undvika kostnaden får endast avisering via mejl som bekräftelse på bokningen. Detsamma gäller information om aktiviteten av någon anledning måste ställas in.
Tips: Lägg in en påminnelse om aktiviteten i din privata kalender då det inte kommer någon sms-påminnelse dagen innan. Läs din mejl strax innan aktiviteten för att säkerställa att aktiviteten inte har avbokats.

Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post