Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Körupplevelse med Volney Morgan och Jonas Engström

arrangementet ble avsluttet

Körupplevelse med Volney Morgan och Jonas Engström

Fra 125,00 SEK

Sted

Dato

6. Februar 2024, 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Tisdagen den 6 februari bjuder Calmar Gospel och Svenska Gospelverkstaden Sydost in till en musikalisk, inspirerande och glädjefylld körworkshop med Volney Morgan och Jonas Engström i Västerportkyrkan i Kalmar.

Volney Morgan är en prisbelönt körledare och låtskrivare från London som låter musiken inspireras av sin karibiska bakgrund. Jonas Engström är körledare, föreläsare och låtskrivare från Helsingborg som utmärkelsen ”Årets körledare” 2022.

Varmt välkommen till en körupplevelse där alla är välkomna att få beröras av gospelmusikens kraft och budskap.

Kvällens fantastiska körupplevelse avslutas med en härlig Tuesday Praise där vi alla får lyssna till och sjunga tillsammans med våra gäster.

I biljettpriset ingår frukt, snacks och dryck, ange specialkost och/eller allergier.

Varmt välkommen att delta i denna fantastiska körupplevelse!

Mer information:

Om Volney Morgan: Pastor, prisbelönt körledare, sångare och låtskrivare från London. Volney Morgan & New-Ye har bland annat släppt albumet FOCUS och delat scen med artister som Kirk Franklin, Cece Winans och Tye Tribbett. Som solist och körledare är han ofta anlitad runtom i Europa och i övriga delar av världen. Hemma i London leder han även, tillsammans med sin fru Angel Morgan, Alive City Church UK.

Om Jonas Engström: Körledare, föreläsare och låtskrivare som genom sitt arbete och ett flertal resor till USA har fått en stor erfarenhet och djup förståelse för gospelmusiken och dess tradition. Jonas brinner för att sprida och utveckla körmusiken och satt 2012-2016 i styrelsen för Sveriges Körförbund, var 2009 delaktig i det första European Gospel Music Symposium, tog 2016 initiativ till Gospelfest i det då nybyggda Malmö Live och tilldelades utmärkelsen "Årets Körledare" 2022.

Om Västerportkyrkan: Hösten 2022 startade ett nytt kapitel i Västerportkyrkan, vi började en resa mot att bli en gospelkyrka. Som en del i detta startades gospelkören, Calmar Gospel. Ett och ett halvt år har nu gått och vi har en större och varmare kör än vad vi någonsin kunnat föreställa oss. Vi arbetar inriktat och medvetet för att vara en inbjudande plats och ett sammanhang där människor känner trygghet, tolerans och öppenhet. Vi ser att kören växer tillsammans och att sången och glädjen leder till att vår kyrka växer till något nytt och spännande. Orden som vi började resan med – Singing gospel, loving people, journeying towards Jesus – leder oss framåt och får oss alla att växa.

Lokale

Västerportkyrkans Ekumeniska Församling, Strömgatan 4, 392 48 Kalmar

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer