KliMATdagarna
KliMATdagarna
Fra 150,00 SEK
Sted
Dato
Tags
Beskrivelse
3 frågor. 50 inspiratörer. Oändligt många svar. Tillsammans gör vi skillnad.
Söker du som individ eller ditt företag efter fler vägar till att bidra till en mer hållbar planet? Välkomnar du en respektfull dialog med andra som kanske har ett annat perspektiv, men också tror att en väg börjar med vad vi väljer att lägga på vår tallrik?
KliMATdagarna är en mötesplats för respektfulla samtal kring frågorna:
"Varför behöver vi fatta fler medvetna beslut kring vad vi lägger på vår tallrik?"
"Hur gör vi det?" "Vad finns för exempel som inspirerar?"
Under dessa dagar hoppas vi både väcka frågor och ge svar, men också inspirera och öka kunskap! Allt för att vi tillsammans ska kunna möta de utmaningar som finns runt omkring oss. Vi har bjudit in människor från helt olika områden för respektfulla samtal kring dessa frågor. Alltifrån kockar till journalister och odlare samt producenter.
KliMATdagarna pågår i 2 dagar och bjuder på runt 50 föreläsare inom teman som hälsa, hållbarhet och beredskap med fokus på mat.
Ett axplock ur programmet:
Fredagens olika föreläsningar riktar sig till företag och offentlig förvaltning även om alla är välkomna! Under dagen träffar du Mattias Kristiansson bl.a grundare av tidningen VEGO, kock på TV4 och som tillsammans med Amanpreet Singh Sangha skrivit boken Green India. Du kan även lyssna på Magnus Naess Vegolyftet och Generation Waste, Li Degerman prisbelönt kock och måltidpedagog, Sébastien Boudet Bagare och kock som brinner för ekologi, hållbarhet och gastronomi Måns Ullerstam grundare av Kale United, Mattis Bergquist hållbarhetschef Coop, Maximillian Lundin entreprenör inom växtbaserat och tidigare Sverige chef Simple Feast och många många fler.
Det avslutande samtalet hålls av journalisterna Christian Von Essen Podcasten Heja Framtiden! och magasinet Framtidens hållbara matsystem och Linda Newnham som bl.a skriver för Aftonbladet, Amelia och Kupé.
Under dagen finns möjlighet att köpa lunch på restaurang Eatery som är en del av Lumafabriken.
På fredagkvällen har du chans att mingla och äta en buffé med våra inspiratörer och andra som arbetar eller på annat sätt brinner för frågorna.Buffén är skapad av Eatery's kockar och några de kockar som medverkar under KliMATdagarna. Exempelvis: Anders Ramsay rest. Tenzo. & SHISOmatbyrå, Li Degerman Li's Matglädje!, Magnus Naess Vegolyftet och Generation Waste , Anna H Lundahl Avskalat by Anna och Cina Risberg författare till Lunch hemma: Snabba solorätter, Maximillian Lundin, Mattias Kristiansson & Amanpreet Singh Sangha-alla utifrån sina olika perspektiv som vego, matsvinn, matarv, fine dining etc.
Lördagen riktar sig till allmänheten och innehåller workshops inom fermentering, klimatsmarta tips för hemmakocken, inspiration och råd kring barn och grönsaksätande etc. Vi har även ett flertal föreläsningar med utgångspunkt i våra tre frågor. Några av de som inspirerar är: Magnus Naess, Li Degerman, Cina Risberg aktuell med boken Lunch hemma: Snabba solorätter utan svinn och Roger Pettersson generalsekreterare World Animal Protection Sverige. I samarbete med ElectriCITY; Klimatspanarna arrangerar vi även en tävling för barn i ålder 7-12 år som går ut på att de medverkande får ge sin bild av vad klimatsmart mat är. ElectriCITY ett medborgarinitiativ för att minska klimatavtrycket i samarbete med företag, forskare och Stockholm Stad.
Under lördagen finns möjlighet att köpa frukost och lunch på restaurang Eatery.
Fri entré under 18 år gäller under lördagen.
Först till kvarn gäller för samtliga föreläsningar och workshops.
Priset inkluderar 25% moms i samtliga biljetter.
Ja, det här är ett litet smakprov!
Varmt välkommen!
KliMATdagarna är ett initiativ av Avskalat by Anna i samarbete med Lumafabriken & Generation Waste.
Besök oss gärna för program, pressrelease etc.
Avskalat by Anna - Vi inspirerar i det gröna köket. www.avskalatbyanna.se
Lumafabriken -ett lysande val för fest, event och konferens. www.lumafabriken.com
Generation Waste - Vi jobbar för ett minskat matsvinn, en ökad lönsamhet och en hållbar framtid. www.generationwaste.com
Arrangør
Vi inspirerar i det gröna köket.
Lokale
Lumafabriken, Lumaparksvägen 7, 120 31 Stockholm
Hjelp - FAQ
-
Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?
Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?
Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?
Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.
-
Hvor finner jeg lenkene til netteventer?
Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.
-
Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?
Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.
KliMATdagarna
Fra 150,00 SEK