Jazzköket Live - Liz Brasher & Jesper Lindell Soul Revue

22. Februar 2020, 22:30 - 23. Februar 2020, 00:30

Jazzköket, Prästgatan 44, 831 33 Östersund

Kom till Jazzköket på en helkväll med Soul!
Nu har du chansen att se två fantastiska artister på samma kväll och på samma scen! På sin “Soul Revue“ kommer Jesper Lindell och Liz Brasher och gör ett stopp på Jazzköket!

Jesper Lindell
Ett stjärnskott som inte känns sprunget ur vårt lilla land! Så skrevs det om Jesper Lindells debut_EP och hyllningarna fortsatte när debutalbumet "Everyday Dreams" släpptes digitalt i maj 2019. I höstas släpptes "Everyday Dreams" i världen via coola amerikanska labeln Alive Natural Sounds för första gången på CD och LP. Och samtidigt träffade Jesper Lindell ett boknings- och management-avtal med Rootsy Music! I februari/mars turnerar Jesper med band tillsammans med amerikanska blues/soul-fenomenet Liz Brasher.

Liz Brasher
Liz Brasher gör den amerikanska söderns musik på sitt eget vis. Rötterna i Dominikanska Republiken och Italien och barndomen i North Carolina skapade en alldeles speciell musikalisk grogrund — som placerar henne nånstans mellan garaget, kyrkan, baren, och sovrummet. Hon är en soulsångerska. En gitarr-rocker. En sekulär gospelsångerska och en värdig representant för hemstaden Memphis musikaliska smältdegel. I januari 2018 gjorde hon en kort turné i Sverige och tog publiken med storm. Sedan dess har hon släppt ett hyllat album på prestige-labeln Fat Possum och våren 2020 kommer hon äntligen tillbaka till Skandinaven för en lång turné tillsammans med Jesper och hans band!

Biljetter kostar 150kr och köps på www.billetto.se

Psst... se till att boka ett middagsbord fr.o.m 19:30 för att garantera en plats på konserten