Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Indiepopkväll med ALVA och Frida Lif på Söderhamns teater

arrangementet ble avsluttet

Indiepopkväll med ALVA och Frida Lif på Söderhamns teater

Fra 200,00 SEK

Sted

Dato

8. Mars 2024, 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Dubbelkonsert med ALVA och FRIDA LIF på Söderhamns teater!

Fredag 8 mars 2024
18:00 Dörrar öppnar
19:00 Frida Lif
20:15 ALVA 

Rådhuskondis kommer att ha serveringen på andra våningen öppen. Du är varmt välkommen upp innan eller mellan konserterna för att äta eller dricka något!

Kulturstipendiaterna och hemvändarna Viking Nilsson och Måns Ekholm bjuder in till dubbelkonserten i sin hemstad. Det var år 2020 som Måns och Viking blev kulturstipendiater för unga kulturutövare med en lovande framtid. Sedan dess satte pandemier och omständigheter stopp för en stipendiekonsert - men nu är det dags. Viking och Måns är båda musiker och tar med sig varsin aktuell konstellation av band. Indiepop-temat är gemensamt och kvällen kommer ha fler än en tydliga röda trådar. Se till att komma på denna kväll - en kväll där Söderhamnarna får uppleva musik från musiker som staden har fostrat. Vi är helt övertygade om att det här kommer bli en indiepopkväll i toppklass. 

ALVA Ångestindie på Svenska! Lyssna på Spotify, genast!

"ALVA heter jag som artist, färre versaler som privatperson. Sedan 2012 har jag verkat i musikbranschen och framförallt sjungit. Det allra första jag gjorde som artist var att skriva en låt med Adrian Lux som jag även sjunger på. ‘Damaged’ heter den. Därefter följde några släpp på engelska och deltagande i tv och diverse medier - en hel resa som gör att jag känner mig som 75.

Jag är i 30-årsåldern, skriver musik på svenska som jag kallar för ångestindie, jag får folk att gråta, skratta och bli arga. Är som folk är mest om än väldigt mycket mer komplicerad. Mitt debutalbum valdes ut till ett av årets bästa i Sydsvenskan det året det släpptes. Från och med singeln 'Nåt som inte ens har hänt' som släpptes sommaren 2023 producerar jag mina låtar själv. Mitt band är som en go fylla man tänker på dagen efter och känner ‘fyfan vad kul det var igår’. Så jävla bra är dom. Jag ljuger inte ens.

Jag ska bli bäst i världen. Tack för att ni lyssnar. Hörs!"

FRIDA LIF - Ny musik kommer inom kort! 

”Frida Lif är en svensk popartist baserad i Stockholm, med rötter från Upplands Väsby. Med en examen vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm inspireras Frida i sin musik av artister som Veronica Maggio, Linnea Henriksson och Petra Marklund. Hennes debutsingel ”Du och jag” släpps den 23e februari och Frida är redo att tilltala publiken med hennes själfulla och personliga syn på popmusik. Följ henne @fridalifofficial på Instagram.”

Varmt välkomna till Söderhamns teater önskar Enheten Kultur & Bibliotek, Söderhamns kommun.

Arrangør

Enheten Kultur och bibliotek, Söderhamns kommun arrangerar kulturevenemang på Söderhamns teater samt på andra platser i samverkan med det lokala föreningslivet.

Lokale

Söderhamns Teater SE Söderhamns Teater, Norrtullsgatan 12, 826 31 Söderhamn

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer