Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Hur du vänder motgång till framgång

arrangementet ble avsluttet

Hur du vänder motgång till framgång

Fra 250,00 SEK

Sted

Dato

24. Juli 2023, 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Välkommen till en inspirerande föreläsning om att vända motgångar till framgångar!

Har du någonsin känt dig nedslagen av livets utmaningar och motgångar? Kanske har du stött på hinder som har satt stopp för dina drömmar eller mål. Men vet du vad som skiljer de mest framgångsrika människorna från andra? Förmågan att ta sig igenom motgångar och komma ut på andra sidan ännu starkare.

Nu har du chansen att lära dig konsten att vända motgångar till framgångar från en sann expert inom området. Cattis Olsson är erkänd mental tränare och inspiratör som har övervunnit otaliga motgångar och blivit en förebild för många.

Under denna dynamiska föreläsning kommer Cattis att dela med sig av sina personliga erfarenheter och konkreta strategier för att hantera motgångar på ett konstruktivt sätt. Genom att använda beprövade tekniker och verktyg kommer du att lära dig hur du kan förvandla motgångar till möjligheter och bemästra konsten att ta kontroll över ditt liv.

Denna föreläsning är perfekt för dig som är redo att ta nästa steg i din personliga och professionella utveckling. Oavsett om du är en entreprenör, ledare, anställd eller student kommer du att lämna föreläsningen med ny inspiration, motivation och handlingskraft.

Vänta inte med att anmäla dig till denna unika möjlighet att lära dig att vända motgångar till framgångar. Antalet platser är begränsat, så se till att säkra din plats redan idag!

Du kan ta dig hur långt du vill, det är bara i huvudet som gränserna finns och de gränserna vill jag hjälpa dig att flytta!


Om Cattis Olsson

Efter en fallskärmsolycka vid 16 års ålder gick OS-drömmen och en elitkarriär som längdåkare bokstavligt talat i backen. När läkarna sa att det var omöjligt för henne att åka skidor, springa eller till och med jobba igen så vägrade hon tro på dem. Med hjälp av mental träning har hon tagit sig upp och framåt efter fyra olika ryggskador. Hon har visat att allt är möjligt, kanske inte idag, kanske det behöver göras på ett annat sätt än tidigare, men allt är möjligt.

Hon tar dig med på en känslomässig resa mellan hopp och förtvivlan och ger dig konkreta verktyg som du direkt kan använda för att ta kontroll över din hjärna och på ett bättre sätt kunna hantera motgångar. Vi kan inte kontrollera vad som händer oss, men vi har alltid valet att kunna kontrollera hur vi hanterar det som händer.

"Jag har tagit mig upp och framåt efter fyra olika ryggskador och klarar idag att göra det som läkarna sagt skulle vara omöjligt. Jag har vänt smärta till framgång och använt min erfarenhet av smärta och motgång i kombination med min kunskap om hjärnan och kroppen och koppling till vetenskapen till att hjälpa idrottare till stora framgångar och personer med långvarig smärta att leva ett värdefullt liv igen."Varmt välkommen hälsar Cattis Olsson

Arrangør

Jag är en passionerad mental tränare, smärtcoach och föreläsare med en brinnande övertygelse om att förbättra livet för människor som lever med långvarig smärta. Genom mitt arbete strävar jag efter att skapa bättre förutsättningar både på individnivå, i grupper och på nationell nivå.

Lokale

Wemer Wärdshus & Konferens, Wemergatan 1, 840 93 Hede

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer