Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Gycklarnas Premiärafton

arrangementet ble avsluttet

Gycklarnas Premiärafton

Fra Gratis

Sted

Dato

8. Mai 2024, 18:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Välkomna till en storslagen cirkuskväll i Västerås den 8 maj! 

Gycklargruppen TRiX presenterar stolt:
Urpremiär av "Narrskeppet" - Eldcirkusföreställning med Gycklargruppen TRiX
&
Nypremiär av "Flyttcirkus" - Familjecirkus med Gycklargruppen TRiX

***

Tider:
18:00 Portarna öppnar
18.00 Skultuna scoutkår är på plats och har korv och fika till försäljning.
19:00 - 19:30 Flyttcirkus
En fartfylld utomhusföreställning med hisnande cirkusnummer som höghjuling, jonglering, akrobatik och Chinese pole - för alla barn och vuxna.
19:30 - 20:15 Cirkusskola
20:30 - 21.20 Narrskeppet
En spektakulär eldcirkusföreställning med galenskap bakom rodret, men vem styr skutan egentligen?

***

Plats: Folkparken vid Mälaren består av en inhängnad gräsmatta och hela kvällen äger rum utomhus. Ta med er picknickfilt, eller något annat att sitta bekvämt på, en varm tröja och låt er hänföras av cirkus i absolut världsklass! Vi kommer ha extra filtar på plats.

***

Övrigt:
Vi avråder från att ta med djur till detta event. Det förekommer eld och en del tyst pyroteknik på den senare föreställningen.

Arrangør

”Vi vill helt enkelt göra världen lite bättre en bit i taget med gyckel som verktyg.”

Genom att blanda cirkusdisipliner, humor, rörelse, musikskapande och berättande vill vi hitta en stark scennärvaro och ett kvalitativt uttryck som kommunicerar till hela människan.

Vi tar oss an sociala frågor med kultur som verktyg. Med grundlig research och starka samarbetspartners går vi på djupet i de frågor vi väljer att arbeta med. På så vis blir vi ägare av ämnet och kan delta aktivt och med övertygelse i samhällsdebatten.

Vår historia har gett oss en praktisk syn på kreativitet och kultur som skiljer sig från många andra utövare. Vi frångår gärna utövare-betraktare-perspektivet och fokuserar istället på deltagarkultur. Publiken och artisterna skapar tillsammans rummet för det konstnärliga uttrycket. Vi vill med våra föreställningar och pedagogiska projekt sprida livsglädje och aktivt jobba för ett mångkulturellt, hållbart och roligare samhälle.

Lokale

Folkparken vid Mälaren, Lögarängsvägen, 724 60 Västerås

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer