Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Guidning i Enköpings stad och parker

arrangementet ble avsluttet

Guidning i Enköpings stad och parker

Fra 150,00 SEK

Sted

Flere tidsluker

2 Juni 2024
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Guiderna Elisabet och Eva tar dig med på en spännande, informativ och lustfylld promenad i de centrala delarna av Enköping. Berättelserna om Enköpings berömda parker och stadens långa, spännande historia varvas. Promenaden går genom de äldre delarna där stan växte fram under tidig medeltid, Eva berättar om hur människor levde här från medeltid och framåt och om hur staden utvecklades på grund av handel, klosterverksamhet, pepparrotsodling och hur Enköping sattes på kartan på grund av en skiftnyckel.
Elisabet berättar historien om hur en innovativ stadsträdgårdsmästare kom till stan, startade och drev igenom den omdaning som idag har blivit Enköpings stora turistattraktion. Hon berättar om hur perenner, buskar, träd och lökväxter kombineras för att skapa olika rum och miljöer. Om hur perenna växter används i stora ytor överallt i staden, i parker, i rondeller, i refuger, längs gator och på torg.
Promenaden är 1½ km, tar 1½ - 2 timmar och går i lugn takt, avslutas i Drömparken. Start på Kaplanen intill Pepparrotsstadens Trädgård & Hantverk och Enköpings museum och turistinformation. Avgift 150 kronor/person, Välkommen!

Arrangør

Jag som driver Trädgårdsturism i Enköping heter Elisabet Lind och har tidigare jobbat som parkguidningsansvarig på Enköpings kommun i drygt 20 år. Med det sagt så har jag stor erfarenhet av att arrangera guidningar och ta emot besökare till Enköpings parker.

Det har handlat om både parkguidningar för allmänheten, där man inte har en aning om hur många eller vilka personer som dyker upp och bussgrupper med upp till 50 personer som är endera på studiebesök eller på sin årliga utflykt. 

Jag har haft Stadsträdgårdsmästare Stefan Mattson som chef och har själv varit en del av den utveckling som skett i Enköpings parker under årens lopp. Stefan Mattson är den person som skapat och byggt upp varumärket Enköpings parker och den person som vi kan tacka för att vi har våra fantastiska parker i Enköping. 

Jag brinner för Enköpings parker och jobbar vidare för att så många som möjligt ska komma till Enköping och få uppleva dessa fantastiska miljöer, kanske lära sig ett och annat eller bara få en härlig dag. Som grädde på moset finns många fina restauranger, kaféer och små mysiga butiker att upptäcka.


Lokale

Kaplanen, Rådhusgatan 2, 745 31 Enköping

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer