GARVERIET Comedy Club: Magnus Betnér m.fl.

12. Mars 2020, 19:00 - 22:00

Garveriet, Garverivägen 9, 448 31 Floda

GARVERIET Comedy Club Presenterar: Stand Up med Magnus Betnér, Svea Sigmond, Christoffer Fernis och Christoffer Nyqvist.

När? 12/3 2020
Var? Garveriet
Insläpp 17:00
Showstart 19:00
Åldersgräns: 18 år. (16 år Med målsman)

KOMIKER:

Magnus Betnér
Efter mer än tio år av utsålda turnéer valde Magnus Betnér 2016 att ta en rejäl paus från både scen, tv-program och turnerande. Nu gör han efterlängtad comeback.
Känd från bland annat Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil
Magnus är just nu aktuell med sin med föreställningen ”Work In Progress”. Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén och sina uppträdanden. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form.

Svea Sigmond
Svea är ny stjärna på stand up himlen och har tagit scenerna med storm. Hon är charmig, fräck och befriande frispråkig och hon gillar att testa sina och publikens gränser. Svea har tidigare varit redaktör och manusförfattare på Breaking News på kanal 5 och uppträder regelbundet runt om på scener i hela Sverige. Hon syns på bland annat Norra Brunn, RAW, MACK och Gasta. Du kommer garanterat se mer av denna damen i humorsvängen!

Christoffer Fernis
Christoffer uppträder på klubbar runt om i landet och har setts på alla stora scener i Sverige. Han har bland annat öppnat för Henrik Schyffert. Christoffer skojar med en underfundig stil och stor självdistans. Du har sett denna komiker i andra säsongen av SVT's Släng dig i brunnen. 2018 vann han Grand Comedy Slam i Lund. Han är personlig, trygg och gör allt med glimten i ögat. 

Christoffer Nyqvist 
Vi är inte ensamma om att kalla honom för en av de roligaste nya komikerna som kommit de senaste åren.
Christoffer ses ständigt på Sveriges stora stand up scener, bland annat på RAW och Norra brunn. i Höstas syntes han i senaste säsongen av släng dig i brunnen. 

Konferencier: MARCUS THAPPER
Marcus är ett av Sveriges största stjärnskott när det kommer till Standup. Han driver flertalet stand up-klubbar, medverkar flitigt i AMK morgon, poddar och turnerar. Senast aktuell i SVTs "Släng dig i brunnen". Marcus är med och arrangerar GARVERIET Comedy Club. Detta gör han tillsammans med Wilhelm Johansson, en av grundarna till Stationsteatern.

OBS finns begränsat antal sittplatser, kom i tid. 

Insläpp: 17:00
Showstart: 19:00

Mat och dryck serveras från kl 17. Ingen bordsbokning i samband med stand-up kvällarna.
Vid frågor, mejla bokning@garveriet.se

Eventet är i samarbete med ABF och Stationsteatern.
Producent: Wilhelm Johansson.