Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Föräldrakurs i emotionsfokuserad färdighetsträning

Arrangementet ble avlyst

Föräldrakurs i emotionsfokuserad färdighetsträning

Fra 1,400,00 SEK

Sted

Dato

12. April 2024, 09:00 - 13. April 2024, 15:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Föräldraskap kan många gånger vara en underbar och givande resa men också utgöra en utmanande och ibland överväldigande uppgift. Många av oss kan känna vanmakt i våra försök att balansera barnets behov, egna förväntningar och livets krav. Den här kursen är ämnad för dig som vill bli bättre på att bemöta ditt barns känslor på ett stödjande sätt och riktar sig till föräldrar som har barn som har det kämpigt eller har ett utmanande beteende. 

Metoden utgår ifrån Emotion Focused Skills Training for Parents (EFST), en vetenskapligt erkänd modell för att hantera känslor i föräldrarollen. Den bygger på en humanistisk människosyn och har dig som förälder i fokus. 

På kursen blir du introducerad i fyra nyckelfärdigheter för ett emotionellt medvetet föräldraskap:

1. Empatisk validering: Hur hjälper jag mitt barn att förstå sina känslor och att agera utifrån dem på ett sunt sätt? 

2. Känslofällor: Hur kan egna känslor och känslomässiga hinder komma i vägen när jag egentligen vill göra det bästa för mitt barn, och hur kan jag övervinna det?

3. Gränssättning: Hur sätter jag gränser på ett sunt och flexibelt sätt för mig själv och mitt barn? 

4. Reparation: Hur reparerar jag när jag har sagt eller gjort något som skadat vår relation? 

Kursen är upplevelsebaserad med en blandning av teori, övningar och eget arbete. Du behöver inte ha några förkunskaper men en vilja och öppenhet för att utforska dina egna känslor i mötet med ditt barn är en bra ingång. 

Kursen är för föräldrar och barnet ska inte delta. Den passar för såväl sammanboende föräldrar, ensamstående föräldrar som bonusföräldrar. Om ni är två eller flera om föräldrauppgiften kan det vara av särskilt värde att ni deltar tillsammans. Denna kurs är primärt ämnad för föräldrar med barn i åldrarna 5-15 år, men den kan användas för alla åldersgrupper. 

Vi som håller i kursen är Ylva Kurtén och Fredrik Gunnarsson. Vi är båda legitimerade psykologer och utbildade i emotionsfokuserat föräldrastöd med lång vana av att arbeta med familjer i olika familjesituationer. 

Plats: Centralt i Stockholm 

Tid: Fredag 12 april 9-15 Lördag 13 april 10-15.

Pris: 1400 SEK inkl moms 

Max antal deltagare: 16

För med information: info@varapsykologi.se

Lokale

Grillska huset/Dininsida, Stortorget 3 , 111 29 Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer