Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

EXTRA FÖRESTÄLLNING - DUBBELKONSERT! LB [Lars Bygdén] och Christian Kjellvander på Kulturkapellet Sörfjärden

arrangementet ble avsluttet

EXTRA FÖRESTÄLLNING - DUBBELKONSERT! LB [Lars Bygdén] och Christian Kjellvander på Kulturkapellet Sörfjärden

Fra 325,00 SEK

Sted

Dato

23. Juli 2023, 17:45 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Biljetterna till lördagen tog slut så väldans fort, därför har jag och Christian nu bestämt att vi kör en extra föreställning på söndagen 23/7. Samma tider som lördagen gäller, samma plats och samma upplägg. Nu hoppas vi att alla som vill komma får plats. Välkomna!

/LB


Jag har i en herrans massa år gjort en sommarspelning på kapellet i Sörfjärden. Så många år att jag nog kan drista mig till att kalla den för en tradition. Men i år blir det fan ett speciellt år känner jag. Jag får nämligen sällskap av en av mina allra bästa vänner och av en av de sångare och låtskrivare jag är mest stolt över att kalla kollega. Christian Kjellvander och jag har under våren varit ute och rullat på vägarna i nere i Europa och förutom att vi haft det helt jävla otroligt roligt och mysigt tillsammans så har jag verkligen på djupet förstått vilken otrolig artist han är. Därför är det ju så himla kul att vi ska göra den här kvällen tillsammans. 

Jag tänkte nu förklara hur upplägget kommer att se ut. Det blir nämligen nästan som en liten minifestival det här. Konsert 1 går av stapeln kl. 18.00 och slutar någon dryg timme efter det. Sedan blir det ca en timmes interludium på andra sidan vägen i ladan hos Hasselbergs där man kan fylla på energi i form av pizza-slicar och drycker, och socialisera samt utvärdera konserten osv. Klockan 21.00 börjar sedan konsert 2 och när den är slut fortsätter festivalpartyt inne i ladan. 

Om man vill så är det helt ok att ta med sig egen matsäck såklart om man nu inte är boende på orten. Behöver man sovplats så rekommenderar jag att man tar kontakt med trevliga Sörfjärdens fina camping som har små stugor att hyra ut. 

Ja det var nog allt tror jag.

Välkomna!

/LB

Lokale

Sörfjärdens Kapell, Strandvägen 5, 820 77 Gnarp

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer