En grisig historia – Mathistorisk afton med Jens Linder i Restaurang Cirkeln
En grisig historia – Mathistorisk afton med Jens Linder i Restaurang Cirkeln
Sted
Dato
Beskrivelse
Kom in i värmen och njut av grisen som mat och kulturhistoria. Restaurang Cirkeln bjuder in till en helkväll med meny på variation av gris från Onsberga Gård i Sörmland kombinerat med underhållande föreläsning av Jens Linder.
MENY
Förrätt: Rotfruktsragu med morots- och citruspuré serveras i fläskbuljong på gris från Onsberga gård som toppas med kruspersilja
Varmrätt: Äppelspäckad grissida från Onsberga gård serveras med sotad spetskålskräm, brysselkål, äppelsky och friterat brysselkålshjärta
Dessert: Praliner från Dessert & Choklad med kaffe
Dryckespaket
Kan köpas på plats och kostar 225 kr
Alkoholfritt alternativ
Jus de Pommes Artisanal Pétillant, La Ribaude, Normandie, Frankrike
95 kr (köp på plats)
Om Jens Linder
Jens Linder är kock och matskribent. Han har arbetat som kock och köksmästare på allt från stadshotell till stjärnkrogar, från Tranås till London. Jens skriver i DN och mattidningar och medverkar i både radio och TV.
Om Restaurang Cirkeln
Vällagad mat på omsorgsfullt utvalda råvaror, en plats att mötas över mat och dryck. Avslappnat och inspirerande.
Sagt om Cirkeln:
Svd 2016-09-30 Betyg 4/6: ”Moderiktig krog fyller ett hål vid Adolf Fredrik. Ta möjligheten att lyssna på ett initierat föredrag och äta en prisvärd middag med fina ekologiska råvaror. I ABF-huset går det utmärkt att kombinera medveten mat med kunskap, tycker SvD:s Krogguiden.”
DN 2016-04-22 Betyg 4/5: ”Sympatisk satsning i tiden och krogkommissionen kommer gärna tillbaka”. ”Cirkeln är en del av den ekologiska och solidariska matrevolution som genomsyrar Stockholms krogvärld.”
Arrangør
Lokale
Restaurang Cirkeln, Sveavägen 41, 11134 Stockholm
Hjelp - FAQ
-
Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?
Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?
Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?
Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.
-
Hvor finner jeg lenkene til netteventer?
Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.
-
Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?
Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.
En grisig historia – Mathistorisk afton med Jens Linder i Restaurang Cirkeln
Fra 350,00 SEK