Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Det blåser på månen

Arrangementet ble avlyst

Det blåser på månen

Fra 40,00 SEK

Sted

Dato

28. Desember 2023, 17:00 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

”Det blåser på månen”, säger pappa och mamma till Dina och Dorinda. ”Så nu måste ni uppföra er. För annars blåser en ond vind in i hjärtat.” Sedan åker pappa till Bombardiet för att hjälpa bombardierna att avsätta sin diktator.

Det blåser på månen, krig mullrar vid horisonten och vad än Dina och Dorinda gör får de höra att det är bus: man ska hålla sig inom normer och ramar. Men de två systrarna går inte med på det och snart har de dragit igång en serie av häpnadsväckande händelser som suddar i gränsen mellan verklighet och fantasi, vad som är ont och vad som är gott. Ena stunden är de stora som ballonger, i den nästa förvandlade till kängurur och vän med alla djuren i djurparken.

När de får veta att pappan är tillfångatagen bestämmer de sig för att försöka rädda honom och trotsa den grymme diktatorn Hulahu. Och med Guldpuman, Silverfalken och Gido Gitarr som sällskap beger de sig till Bombardiet.

Det Blåser på Månen är ett bjussigt teateräventyr för lågstadiet och familj. Om frihet och ofrihet - och om hur två barns mod, påhittighet och lojalitet gör det omöjliga möjligt.

Den brittiska författaren Eric Linklaters barnboksklassiker skrevs 1944, under brinnande världskrig. Boken har gått som radioföljetong flera gånger och även gjorts som tv-serie. Sofia Fredéns dramatisering har tidigare satts upp på bland annat Dramaten och Helsingborgs Stadsteater.

Det Blåser på Månen har premiär 21 oktober 2023. Spelas därefter som familjeföreställning från 6 år.


Av: Sofia Fredén, efter en bok av Eric Linclater
Bearbetning: Peter Elmers, Kristina Ros
Regi: Peter Elmers
Dramaturg: Kristina Ros
Scenografi: Råger Johansson
Musik: Jorge Alcaide
Kostymdesign: Alice Andersson *
Ljusdesign: Thabiso Kubheka Persson *
Teknik: Amanda Clausen
Bygge: Råger Johansson, PA Karlsson
Produktion: Hanne Wirde

Medverkande:
Jorge Alcaide
Åsa BodinKarlsson
Felicia Edelbo-Christensen **
Oméya Simbizi **
Li Molnár Kronlid
Odin Romanus **
Anders Tolergård

*Praktikant från Stockholm konstnärliga högskola utbildningen för ljus- resp kostymdesign.
**Praktikant från skådespelarprogrammet vid Högskolan för scen och musik, Göteborgs Universitet.

Arrangør

Masthuggsteatern är en prisvinnande fri teater som spelar för barn, unga och vuxna. 

Lokale

MasthuggsTeatern, Masthuggsterrassen 3, 413 18 Göteborg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer