Cook-alonger med Ulf Wagner kl.13.00
Cook-alonger med Ulf Wagner kl.13.00
Fra 245,00 SEK
Sted
Dato
Beskrivelse
Under Smaka på Stockholm 2016 har ni möjlighet att delta och laga mat med Ulf Wagner i Cook-alonger den 5 juni i Culinary Theatre med recept på Fläskkarré från Smaka av Gotland. Förutom denna cook-along kl.13 så kan det fortfarande finnas biljetter kvar till 5 juni kl.15.00 eller 5 juni kl.17.00. Se översikt över allt som går att boka.
Vill man inte laga mat själv så kan en liten exklusiv skara på 14 st gäster boka Chefs table till den 4 juni. Där har Ulf skapat en avsmakningsmeny. Och till alla oss andra så är Sjömagasinet Gästkrog tillfälligt på plats i Kungsan med eget tält under hela evenemanget.
– Smaka på Stockholm är ett skönt projekt som vi gärna kommer till, både för att möta kollegor och en fantastiskt kunnig och intresserad matpublik samt att föra ut lite matkultur från västkusten till huvudstaden, berättar Ulf.
Han drivs av ett passionerat förhållande till mat och hans filosofi är ”Maträttens kvalitet står alltid i direkt proportion till råvarans”.
– Sen behöver det nödvändigtvis inte innebära att råvaran måste vara exklusiv eller dyr, säger Ulf och fortsätter med att han hellre väljer en färsk abborrfilé än fryst sjötungs-dito.
Sedan fem år driver han Sjömagasinet tillsammans med sin hustru Ingalill och Gustav Trägårdh. De har investerat, renoverat och förnyat så pass mycket att de nu hoppas kunna fokusera ännu mer mat- och dryckesupplevelserna för gästerna.
I framtiden tror Ulf att svensk matkultur går mer mot ”riktig” mat, renare matlagning med färre ingredienser och lite mindre underliga kombinationer samt att det ekologiska tänket kommer att bli mer och mer dominerande i vårt val av råvaror.
Med de orden längtar vi efter att se och smaka på de västkustska läckerheter som Ulf kommer att servera under Smaka på Stockholm 2016!
Lite mer bakgrundsfakta: 2013 fick Sjömagasinet en stjärna i Guide Michelin. Ulf var den första i Göteborg som hedrades med en stjärna i Guide Michelin. Årets var 1989 och restaurangen han drev var The Place. Arbetade senare i rollen som källarmästare tillsammans med Leif Mannerström på Sjömagasinet och har därefter även varit verksam som krögare på såväl Fiskekrogen som på Basement som under hans tid fick en stjärna i Guide Michelin.
Har tidigare korats till Sveriges bäste sommelier och synts ofta i TV, där han bland annat försett de medverkande i TV-serien Stjärnorna på slottet med mat och dryck. Är en årligen återkommande gästkock på Hotel Satzburger Hof i Bad Gastein.
Undervisar på Institutionen för mat, hälsa och miljö vid Göteborgs universitet, bland annat i ämnena vin- och måltidskunskap. Under senare år har han även blivit vinimportör.
Arrangør
Lokale
Kungsträdgården, Jussi Björlings allé 5, 103 91 Stockholm
Hjelp - FAQ
-
Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?
Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?
Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?
Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.
-
Hvor finner jeg lenkene til netteventer?
Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.
-
Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?
Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.
Cook-alonger med Ulf Wagner kl.13.00
Fra 245,00 SEK