Cook-alonger med Sigrid Bárány kl.17.00
Cook-alonger med Sigrid Bárány kl.17.00
Sted
Dato
Beskrivelse
Sigrid Bárány leder cook-alongerna den 4 juni med recept på högrev och nötbog från Smak av Gotland. Plats: Culinary Theatre bredvid Stora scen. Förutom denna cook-along kl.17 så kan det fortfarande finnas biljetter kvar till 4 juni kl.13.00 eller 4 juni kl.15.00. Se översikt över allt som går att boka.
Sigrid Bárány, 2012 års vinnare av tävlingen Sveriges Mästerkock i TV4, har medverkat i cook-alonger under tre år nu och har vanan inne, men det betyder inte att hennes cook-alonger inte är matnyttiga eller underhållande. Utmaningar vid grillen passar henne perfekt.
Efter vinsten i Sveriges Mästerkock jobbar hon som matinspiratör med receptskapande, cook-alonger, inspirationsföreläsningar, radio och tv och drömmer om att bli Sveriges Nigella. Ett av hennes stora intressen är att sätta ord på mat- och känsloupplevelser för att förmedla passionen för mat och inspirera andra. Sigrid har gett ut kokböckerna Spisvärme och Sigrids Kök (Bonnier Fakta).
Sigrid Bárány kommer under cook-alongerna att dela med sig av sin matfilosofi och det kommer att finnas utrymme för den egna kreativiteten.
– Jag vill koppla in känslorna i maten och matlagningen. Alla känner samhörigheten mellan känslor och mat och därför vill jag skapa en trygg, generös och inkluderande känsla runt matlagning, så att alla känner sig välkomna, säger Sigrid när vi intervjuar henne.
Hon kommer att ha färdiga recept och ge råd runt dem, men vill man gå egna vägar tycker Sigrid att det är fantastiskt roligt och hänger gärna med på det.
Hon känner sig avslappnad när maten är anpassad efter gäster, årstid och tillfälle. Därför tar Sigrid hellre i lugn och ro hand om sina gäster med en tillräckligt bra råvara från den lokala grönsakshandlaren än att åker runt halva stan i jakt på den perfekta råvaran och är stressad när gästerna kommer.
– Självklart ger bättre råvaror bättre mat, men situationen är det viktigaste, tycker Sigrid och fortsätter med att en kombination av bra råvaror och gott om tid är bästa.
Det svenska matundret ligger Sigrid varmt om hjärtat och Sverige ligger högt upp på listan av länder att besöka på grund av matlagningen. Det beror på våra professionella kockar och våra internationellt berömda restauranger, vars kunskaper och matlagning hon gärna vill vara med att förmedla till den bredare svenska matlagningskulturen.
– Utvecklingen drivs av de professionella kockarna och jag vill ha en roll som gör den tillgänglig för hemmaköken på ett bra sätt, avslutar Sigrid med ett härligt skratt som vi säkert får höra mer av i Kungsträdgården.
Med de orden tackar vi Sigrid för hennes engagemang och ser fram emot hennes medverkan i Smaka på Stockholm 2016!
Arrangør
Lokale
Kungsträdgården, Jussi Björlings allé 5, 103 91 Stockholm
Hjelp - FAQ
-
Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?
Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?
Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?
Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.
-
Hvor finner jeg lenkene til netteventer?
Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.
-
Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?
Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.
Cook-alonger med Sigrid Bárány kl.17.00
Fra 245,00 SEK