Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Breathwork & Relating med Pontus & Filip

Få billetter igjen
arrangementet ble avsluttet

Breathwork & Relating med Pontus & Filip

Fra 300,00 SEK

Sted

Dato

23. Mars 2024, 13:00 - 15:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Välkommen till en frigörande och kontaktskapande workshop med Pontus och Filip! I denna workshop utforskar vi synergieffekten mellan kontaktskapande övningar, breathwork och musik.

Breathwork kan fungera som en portal för att komma i kontakt med omedvetna processer som vi annars har svårt att nå. I den här sessionen kommer vi att använda andningen som ett sätt att leka med intentioner, och släppa såväl känslomässiga som fysiska spänningar i våra kroppar och sinnen. Du väljer själv hur kraftfullt eller intensivt du vill gå i varje ögonblick genom att hitta din egen rytm och djup i andningen. Vi kommer att använda en blandning av andningstekniker inspirerade av Wim Hof, Barbara Carellas m.fl. Vi kallar det Intentional Cathartic Breathwork.

Vi inleder sessionen med kontaktskapande övningar inspirerade av autentiskt relaterande, för att bygga trygghet i gruppen och öppna upp för det som behöver komma fram. För musiken står Filip Bromberg, som har skräddarsytt ett dj-set för just denna session. För detta tillfälle riggar vi upp ett högkvalitativt ljudsystem, för att erbjuda en djup och kraftfull musikupplevelse i nivå med ett Nysnö Retreat. 

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av breathwork för att delta. Yogamatta, filt och ögonkudde ingår i biljetten. Ta med en vattenflaska, samt din egen ögonmask och öronproppar om du tror att du kommer behöva det.

 • Tid: 23 mars 13.00 - 15.30
 •  Plats: Yogarummet Björkhagen (Yogasalen). Halmstadsvägen 43, Johanneshov. Ingång genom cafét.
 • Kostnad: 300 kr/person, tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram & medlemmar i Psykedeliska Sällskapet betalar 200 kr.

Om facilitatorerna

Pontus Holmgren är legitimerad psykolog och utbildad UrbanTantra-guide som tror på den transformerande kraften i medvetet andningsarbete. Han är Nysnö-facilitator och skådespelare, spelledare och lärare i improviserad Playback-teater. Pontus har arbetat med ledarskap och transformationsprocesser i en mängd organisationer och i samhället globalt i mer än 20 år. Fokuserar för närvarande på behovet av inre utveckling för individer kollektiv för att hantera mänsklighetens komplexa utmaningar.

Filip Bromberg är legitimerad psykolog med egen praktik, samt medgrundare och facilitator för Nysnö. Han är också dj sedan 10 år, med passion för musikens roll i arbetet med förändrade medvetandetillstånd.

OBS. Köpta biljetter återbetalas ej.

Detta evenemang arrangeras av Nysnö, ett psykologföretag med särskild kunskap om psykedeliska upplevelser och förändrade medvetandetillstånd. Sedan 2021 arrangerar Nysnö retreatprogram med lagliga retreats i Nederländerna. Vår intention med detta evenemang att skapa mötesplatser och bistå med integration av psykedeliska upplevelser. Inga av våra aktiviteter i Sverige involverar psykoaktiva substanser. Läs mer på nysno.se/community

Arrangør

Lokale

Yogarummet (kurslokalen), Halmstadsvägen 41, 121 53 Johanneshov

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer