Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Barnens Ocean: Greja Greja

arrangementet ble avsluttet

Barnens Ocean: Greja Greja

Fra 50,00 SEK

Sted

Dato

17. September 2023, 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Barnens Ocean presenterar: GREJA GREJA

Datum: 17 september 

Dörrarna öppnar: 14:00

Föreställningen börjar: 14:15

Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8

Rekommenderad ålder: från 2 år + vuxna

Pris: 50 kr – ett barn & en vuxen på samma biljett. En vuxen per barn. Fika ingår! 

Obs! För att säkra er plats rekommenderar vi att ni köper förköpsbiljetter. Vi kan inte garantera att det finns plats och biljetter i dörren.

--------

Barnlåtar om både roligt och svårt. Om viktiga saker i stora och lilla världen.

Vad säger hunden? Vad är det för instrument som giraffen fått syn på? Varför ska vi låta bli att flyga flygplan? Vem bor i skogen och varför ska vi dela med oss?

GrejaGreja sjunger sånger om stora och små ämnen för stora och små. Musik som svänger, om vad som händer, hur vi känner och som är härlig att dansa till.

GrejaGreja är ett band som spelar nyskriven musik med svenska texter för barn. Text och musik är skriven av musikern och barnskötaren Elin Engberg. Låtarna har tillkommit och växt fram som en del av Elins pedagogiska arbete som barnskötare på förskolan Sångglada Barn i Göteborg. Låtarna berör ofta ämnen som diskuterats i barngruppen. Tillsammans med musikern och producenten Christoffer Johansson har Elin arrangerat musiken och gett den ett sound som för tankarna till James & Karin och Jojje Wadenius och Barbro Lindgrens Goda Goda. En konsert med GrejaGreja är en svängig och rolig upplevelse som präglas av lekfullhet och lyhördhet. Musik varvas med små historier och rörelselek och publiken bjuds in att själva sjunga och dansa och delta.

________

Återköp av biljetter

Vi återköper inte köpta biljetter. Detta gäller alla våra arrangemang förutom Barnens Ocean. Vid avbokning av biljetter för Barnens Ocean maila till info@oceanen.com

Om vi ställer in ett arrangemang betalas samtliga biljetter exkl. serviceavgift automatisk tillbaka till det konto som du köpte biljetten/biljetterna med.

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Om Barnens Ocean:

Barnens Ocean är Oceanens satsning med programpunkter för barnpublik och deras vuxna. Genom olika samarbeten och ett varierat utbud av arrangemang blir Barnens Ocean en plats där stadens alla barn kan mötas, uppleva och utforska konst- och kultur i olika former tillsammans med andra barn och vuxna.

För mer information om Kulturhuset Oceanen, Barnens Ocean, evenemang och kontaktuppgifter besök www.oceanen.comArrangør

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokale

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer