Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

ATTRAKTIONSEXPRESSEN- Attras hJul spårar ur!

arrangementet ble avsluttet

ATTRAKTIONSEXPRESSEN- Attras hJul spårar ur!

Fra 130,00 SEK

Sted

Dato

8. Desember 2023, 18:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Attraktionsorkestern och Attrapperna presenterar stolt årets lusseshow:

ATTRAKTIONSEXPRESSEN
- Attras hJul spårar ur! (jubileumsshow 45+40 år)


Ding dong, ding, dong. Attraktionsexpressen 4045 inkommer snart på spår nummer 45.

När den djupa vinterdepressionen drar in över Sverige så är vi många som bara behöver komma bort ett tag. Varför inte ta sig en liten resa med Attraktionsexpressen då? Med utmärk service, festlig underhållning och otrolig taktfullhet så har Attraktionsexpressen varit Uppsalas bästa storbandsbaserade tågservice sedan 1978. Det påstås dessutom att vi är bättre för klimatet än alternativen (se PhontrattarnAir).

Årets lusseresa bär som alltid av mot hemlig destination, men vi kan lova att det kommer att bli hett av kärlek och spänning. På vår resa så kommer det som alltid att bjudas på dans i restaurangvagnen och musik i sovvagnen. Vi kommer även att få svar på flera av de frågor ni nu säkert ställer er. Som "Kommer vi komma i tid?", "Kommer vi få mötande korståg?", "Vilka är de skumma personerna på perrongen?" och "Jag har bara 5 minuters bytestid i Sollefteå. Kommer vi komma i tid?"

Så vad väntar ni på? Häng med på årets resa med ATTRAKTIONSEXPRESSEN!
Nästa station, Norrlands Nation, Teatern.Biljettpriser

Ordinare - 195 kr

Reducerat - 130 kr

Stödbiljett - 250 kr


Föreställningsinfo:

Platserna är onumrerade så att se till att komma i god tid för att få bra platser.

Showen är cirka 1h och 30 min

Lokale

Teatern, Norrlands nation, Västra Ågatan 14, 753 09 Uppsala

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer