Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Att leva utan att härska

arrangementet ble avsluttet

Att leva utan att härska

Fra 150,00 SEK

Sted

Dato

18. Desember 2019, 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Efter 15 år på uppdrag över hela Sverige är det nu dags för en kväll i egen regi! 

Den 18 december vill jag bjuda in dig till min föreställning Att leva utan att härska

Jag kommer att berätta om hur vi kan förstå de knäckande härskarteknikerna, hur vi kan lära oss att säga ifrån OCH hur vi kan bete oss för att skapa ett starkt, kärleksfullt och modigt liv utan att härska!
Det blir en kväll med värme och skratt, nära exempel och kanske lite tårar. Men jag lovar att du kommer komma därifrån starkare än innan. 

Jag hoppas att vi möts där!

Arrangør

Ditte Eile, Ph.D.Cand., M.Ed., är en passionerad och djupt kunnig föreläsare som lotsar deltagarna med styrka, värme och en hel del humor genom vårt härskande elände mot en bekräftande framtid. Ditte har en forskarutbildning i pedagogik med en specialisering på beteendevetenskap och kroppsspråk. Hon har tidigare en magisterexamen i pedagogik och litteraturvetenskap, samt en Associates of Arts från college i USA. Hon har vidareutbildningar i undervisning och ledarskap, samt svenskt och amerikanskt teckenspråk. I över femton år har Ditte Eile arbetat med att hjälpa människor, i professionella såväl som personliga situationer, att förstå, hantera och utrota härskartekniker. Det som gör hennes kunskap unik är att hon, med sin djupa forskningsbaserade kunskap om hur riktig beteendeförändrande utveckling måste gå till, har utvecklat en förmåga att vända destruktiva situationer till konstruktiva och framåtsyftande - och hon berättar konkret hur vi ska göra för att nå dit.

Lokale

ABF Stockholm, 4tr, rum Hedén ABF Stockholm, 4tr, rum Hedén, Sveavägen 41, 111 83 Stockholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer