Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Årsträff för Medical Medium-följare

arrangementet ble avsluttet

Årsträff för Medical Medium-följare

Fra 1,400,00 SEK

Sted

Dato

17. Juni 2023, 10:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Årsträff för Medical Medium-följare

Inte bara en dag för lärande och inspiration- det är också en kväll du sent kommer att glömma!

Välkommen till en inkluderande gemenskap där vi kan samlas, ha kul tillsammans, utbyta erfarenheter och knyta nya vänskapsband. Det är en chans att träffa människor med liknande intressen och samtidigt njuta av en festlig stund där du kan vara dig själv.

Dagen kommer att vara fylld med spännande workshops och föreläsare. Vi kommer få lyssna till en biodlare som reder ut alla frågetecken om honung och vi kommer lära oss mer om groddning och odling av skott! I samtalsgrupper diskuterar vi svårigheter och lösningar vi möter i vardagen och i det sociala och delar våra erfarenheter.

På kvällen blir det riktigt roligt! Då bjuder vi in till en minnesvärd 3-rätters middag där vi kan umgås och skratta med likasinnade människor. Du kommer garanterat bli underhållen av de roliga aktiviteterna som är planerade!

Denna årsträff ger möjlighet till att skapa livslånga minnen och vänskapsband!

Välkommen till en kul och oförglömlig dag och kväll, tillsammans med en stöttande gemenskap av Medical Medium-följare. Vårt mål är att detta blir en återkommande tradition.

Vi ser fram emot att träffa dig där!

När: 17 juni 2023 kl 10.00

Var: Fristad Folkhögskola som ligger 1 mil utanför Borås. Bra buss och tågförbindelser.

För vem: alla som har anammat informationen från Medical Medium på ett sätt eller annat - oavsett om du är nyfiken och ny eller har varit med en tid. Oavsett ålder, civilstånd, ensam eller familj och oavsett vart du kommer ifrån, så är du varmt välkommen.

Mat: All mat som serveras är i enlighet med Medical Medium och det finns fett-och saltfria alternativ.

Boende: Fristad Folkhögskola erbjuder möjlighet att boka övernattning (kontakta dem för mer information och bokning). Det finns även några platser för att ställa husbil och husvagn för liten ersättning.
Se även AirBnb för andra övernattningsmöjligheter i närheten. I Borås centrum finns många alternativ för både vandrarhem och hotell.

OBS! Boende ingår inte i priset

Dagsbiljett: inkl lunch, fika. 10.00-17.30
Dagsbiljett + middag: inkl lunch, fika, 3-rätters middag. 10.00- ca 22.00

Vi vet att energin kan vara begränsad för många deltagare. Alla aktiviteter är frivilliga och rum finns att hyra på plats vid behov (begränsat antal).

Vid frågor, maila info@mmcenter.se


Arrangør
Vi har alla rätt till att få leva friska.

Vissa av oss får kämpa mer än andra för att kunna må bra. För en del kan det kännas som en ständig kamp i uppförsbacke. Jag tror att vi alla kan läkas och bli fria.

Det är vad jag jobbar för.

Därför har jag valt att kalla mig Happylifecoach. För det är väl det som vi människor önskar oss mest - Att få leva ett fritt och lyckligt liv.

Jag är en passionerad föreläsare och kursledare om mat som medicin, oss som energimänniskor och helhetsperspektiv. Jag grundar min kunskap i Kinesisk Medicin, Medical Medium Anthony William och egen erfarenhet. Mitt liv som Mamma till ett barn som vid ung ålder drabbades hårt av kronisk sjukdom har lärt mig så mycket. Framför allt har det lärt mig hur viktigt det är att kunna stå stadigt i sin egen kraft när livet blir till kris och kaos. Vi människor är fantastiska och våra kroppar arbetar för oss i varje sekund. Detta betyder inte att livet är lätt att leva, men vi har all chans i världen att göra det bästa av allt och växa av svårigheterna som med tiden kan förvandla tuffa erfarenheter till själsligt guld.

Tillsammans är vi starkast!

Jag får ofta frågan om jag är religiös och vilken trosuppfattning jag har. För mig spelar det ingen roll vem eller vad du tror på, så länge det är av godo och gör dig till en bättre människa. 

Välkommen att boka plats för oförglömliga dagar och möten med dig själv, likasinnade och naturen.

Lokale

Fristad Folkhögskola, Folkhögskolevägen 7, 513 32 Fristad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer