Åre Bike Festival 2021

7. Juli 2021, 10:00 - 11. Juli 2021, 16:00

HISTORIENS FÖRSTA DIGITALA CYKELFESTIVAL! 


Historiens första digitala cykelfestival 2020 var en succé! Kolla gärna in Åre Bike Festivals Youtube sida för allt som producerades under 2020 års upplaga! Åre Bike Festival Youtube Channel

Nu laddar vi om för 2021 års Åre Bike Festival som kommer bli större än någonsin 7-11 juli 2021.


DELTAGARPASS

För cyklisten som verkligen vill ha full access till Åre Bike Festival och vara med på alla tävlingar, clinics och happenings – Då är det DELTAGARPASSET som gäller! ÅRE BIKE FESTIVAL DELTAGARPASS innebär att du kan signa upp för alla events och samtliga clinics.


BESÖKARPASS

Vill du cykla i din egen takt men samtidigt ta del av alla härliga sociala happenings under Åre Bike Festival? Ja, då är BESÖKARPASSET något för dig! Med ÅRE BIKE FESTIVAL BESÖKARPASS så får the inträde till alla happenings och och publika events.
FAMILJEPASS

ÅRE BIKE FESTIVAL FAMILJEPASS är passet för den aktiva familjen på två hjul som vill ha full access till festivalen. Familjepasset gäller för 2 vuxna samt 2 barn mellan 7-17 år.
VIP-PASS

För dig som verkligen vill ha full access till Åre Bike Festival och vara med på alla tävlingar, clinics och happenings men som vill uppleva festivalen med guldkant – kör på VIP-PASSET! Begränsad tillgång som ger dig allt från reserverade sittplatser på Åre Video Challenge till förtur på midnattscyklingen.


Här följer en översikt över våra olika pass (med reservation för ändringar)

För mer information, festivalprogram och boendepaket, besök arebikefestival.com 

Åre Bike Festival är en av de största freeride & mountainbike festivalerna i Skandinavien!  Åre Bike Festival är en unik festival vecka som blandar roliga cykel evenemang med en härlig atmosfär som passar hela familjen! 

Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post