Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Akustiskt i Tobo - festival 12 aug

arrangementet ble avsluttet

Akustiskt i Tobo - festival 12 aug

Fra 200,00 SEK

Sted

Dato

12. August 2023, 15:00 - 13. August 2023, 03:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Akustiskt i Tobo 12/8- 2023

Akustiskt i Tobo, den lilla festivalen med de stora musikaliska upplevelserna! 
Helt akustiskt utan någon som helst förstärkning annat än den fantastiska akustiken i det gamla jaktslottet i Tobo.

Eric Sahlström Institutet och Olov Johansson bjuder in till årets version av denna de intima musikupplevelsernas festival.

"En av de bärande idéerna för mig när det gäller den här festivalen är de stora musikupplevelser jag själv har haft när jag har suttit nära och lyssnat på, och ibland även spelat ihop med fantastiska musiker som i interaktion med medmusikanter, publik och stundens ingivelse har skapat stor musik. Det är det jag vill att alla festivalbesökare ska få uppleva.

- Olov Johansson"

16:00 NYCKELHARPSMÄSTARE – Andersson, Ekstav, Eriksson, Lång
Den här helgen har det i Tobo samlats några av de mest erfarna, namnkunniga och skickliga nyckelharpisterna. Vi kommer att få höra dem tillsammans och i mindre grupper.

(middag)

19.30 GUDRUN WALTHER och JÜRGEN TREYZ
grundarna av det världsturnerande keltiska bandet ”Cara” bjuder på duokonsert. De bygger en musikalisk brygga mellan de keltiska och tyska musiktraditionerna i ett program influerat av sina resor och turnéer. Allt framfört och presenterat av två fullblodsmusiker som förstår varandra intuitivt och använder denna frihet till att göra varje konsert speciell. Vinnare av två Irish Music Awards, flera tyska skivkritikerpriser för olika produktioner, internationellt eftertraktade studio- och livemusiker och till och med en platinaskiva för musiken till ljudboken "The Little Prince".

21.00 REID och RONSTRÖM
I ett sprakande, nyfiket samspel möts de mästerliga folkmusikerna Erik Ronström och Emma Reid. På gitarrer och fioler leker de fram en glädjefylld musikoas med avstamp i Ronströms gotländska låtskatt samt Reids kärlek till Bingsjö- och Orsalåtar. Svänget och närvaron smittar och berör, och gör så att musiken dansar sin egen dans bortom tankeverksamhet och fingerarbete. 2022 var Ronström Reid skivaktuella med den rosade debuten Idel öra.

Därefter dans och spel tills morgonen gryr ... 
Mer info hittar ni på Länk till evemanget på hemsidan

Lokale

Eric Sahlström Institutet, Bruksgatan 3, 748 50 Tobo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Upptäck mer