Billetto är mer än bara en plattform för biljettförsäljning. Vi är en community. En community med dedikerade arrangörer och en massa folk som helt enkelt gillar att gå ut. Vi har skapat denna plattform så att du enkelt kan skapa och dela ditt evenemang med vår växande community, oavsett hur stort eller litet ditt event är.


Säkerhet

Vi litar på att alla våra arrangörer spelar enligt reglerna, och följer våra villkor . Oavsett håller vi ett öga på alla evenemang för att säkerställa att våra regler följs, så att vi kan skydda våra biljettköpare från bedrägeri. Vårt supportteam finns alltid redo att hjälpa både biljettköpare och arrangörer om det uppstår några frågetecken.


Förtroendet för vårt varumärke

Billetto som varumärke - och som en plattform för event av alla dess slag - har vunnit stort förtroende bland både biljettköpare och arrangörer runt om i Europa. Våra besökare vet vilka vi är, och är därför mer benägna att köpa biljetter. I gengäld når arrangörer en publik som är både dedikerad och intresserad, och därtill tar vi på Billetto hand om alla deltagare som behöver hjälp eller har funderingar kring sina biljettköp.


BILJETTKÖPARE


Vi på Billetto vill att du ska få anledning att gå ut mer, för att uppleva nya saker och upptäcka sköna ställen. Vi finns också här för att hjälpa dig om du har frågor eller funderingar kring ditt biljettköp. Däremot, om du undrar över något som gäller själva evenemanget, som tid, plats, specialerbjudanden och liknande, är det allra bäst om du kontaktar arrangören direkt. Här nedan ser du de allra vanligaste frågorna som vi får in.▪ Hur köper jag en biljett på Billetto?

▪ Jag har problem med att köpa biljett, vad gör jag?

▪ Hur kan jag komma i kontakt med arrangören?

▪ Evenemanget jag ska gå på är gratis. Behöver jag ändå en biljett?

▪ Är mina kortuppgifter i säkra händer när jag köper biljett hos Billetto?


Något annat du vill ha svar på? Bara hör av dig till vår support, eller eller kolla vår sida med FAQs.


Hitta event nära dig


ARRANGÖRER


Oavsett hur stort eller litet ditt event är, så finns det alltid plats för det på Billetto. Våra arrangörer fixar allt från yogaklasser, studentfester, konserter, föreläsningar, matlagningskurser och festivaler. Det är lätt att komma igång och börja sprida ditt event med Billettos community. Allt är gratis för dig som arrangör, och det är bara en liten avgift som tillkommer för besökare. Om du har funderingar kan du kika på några av de vanligaste frågorna här nedan, men du är självklart välkommen att kontaka oss direkt också.


▪ Hur skapar jag mitt event?

▪ Är Billetto verkligen gratis?

▪ När utbetalas intäkterna från mitt senaste event?

▪ Hur mycket betalar biljettköparen i avgift?

▪ Var kan jag se meddelanden som biljettköpare skickar till mig?
Något annat du vill ha svar på? Bara hör av dig till vår support, eller eller kolla vår sida med FAQs.


Skapa ditt event nu