Skanna biljetter med din smartphone. Enkelt, snabbt och gratis.

hero bg

VARFÖR VÄLJA BILLETTO?

Ett enkelt sätt att öka ditt events prestation.

family
SMIDIGT ATT DELA ONLINE

Dela ditt event via sociala medier och mail. Lägg till biljettförsäljningen på din hemsida och i ditt Facebook-event.

communication
LÅGA AVGIFTER

Du bestämmer själv vem som står för kostnaden: Du eller dina gäster. Ett gratis event är precis vad det låter som - gratis! Vi tar alltså ingen avgift på gratisevent.

management
ENKLA UTBETALNINGAR

Inom 3-5 dagar efter det att ditt event har avslutats behandlar vi utbetalningen och överför den till ditt bankkonto.

Biljettskanningsapp för ditt event

Förvandla en smartphone eller surfplatta till en bärbar biljettskanner. Billetto ger dig ett superlätt och gratis sätt att skanna biljetter vid dörren under dagen för ditt event.


Du börjar med att ställa in en eventsida där du kan sälja biljetter eller registrera gästregistreringar. Biljettköpare och gäster får sina biljetter mailade till dem. De kan välja att antingen skriva ut dem eller visa dem på sina smarta-enheter.


På eventdagen kan du installera vår gratis biljettskanningsapp på din föredragna bärbara enhet - vare sig det är en smartphone eller surfplatta - för att göra den till en fullt funktionell biljettskanner. Du kan sedan använda den för att skanna utskrivna biljetter eller biljetter som visas på skärmen på en annan smartphone. Det är så enkelt.


Det kostar ingenting att skapa ett event på Billetto eller ladda ner vår app. Om du använder Billetto för gratisevent så betalar du aldrig ett öre. Om du säljer biljetter till betalda event lägger vi till en liten bokningsavgift när någon köper dem. Du väljer om du vill överföra denna avgift till dina gäster eller ta emot avgiften i biljettpriset.


Redo att ta tag i vår biljettskanningsapp och förvandla din telefon till en kompetent biljettskanner?

Vi ger dig verktyg till att...

Sätt upp en eventsida med en enkel peka-och-klicka-process. Om du vet hur man gör ett event på Facebook kan du göra ett på Billetto. Lovar!

Promota ditt event på sociala medier med bara några klick. Lägg enkelt till eventet på din egen webbplats med en anpassningsbar biljett-widget.

Kontrollera alla inställningar för ditt event, från bokningsfrågor till kundlistor och platskartor.

Sälj biljetter, acceptera donationer, erbjud värdekuponger och varor. Dina köpare kan snabbt betala med Swish eller betalkort.

Få värdefulla insikter. Se hur din biljettförsäljning går. Lär dig vilka kampanjer och kanaler som ger mest intäkter.

Låt inte gästerna vänta. Släpp in dem snabbt med hjälp av vår dedikerade biljettskanning. Behöver du en fysisk kundlista? Ladda ner ett med ett klick.Se alla funktioner

Så funkar det

Ditt första event med Billetto i tre steg

1. Börja sälja

Skapa ditt event med vårt enkla formulär och lägg till biljetter till evenemanget. Anpassa inställningarna för att fungera med din typ av event.

2. Sprid ordet

Promota din sida för att sälja biljetter online och registrera gäster. Följ Billettos guide för att effektivt marknadsföra ditt evenemang.

3. Få betalt

få mot biljettintäkterna till ditt bankkonto. Lägg bara till dina bankuppgifter så betalar vi ut eventintäkterna.

team-image
   

Betalning

Välj en nivå som passar dig

pattern

Redo att testa det själv? Det är helt gratis.