En plattform för riktiga sport & fitnessmästare

Genom åren har över 29 000 (och fler är på väg) sportevent ägt rum på Billetto. Vi vet vad som krävs för att hantera stora grupper av sportentusiaster, samtidigt som vi har de rätta verktygen för även en mindre publik som yoga eller dansevent.

Workcation

Vi var tvugna att hitta det bästa sättet att administrera deltagande gäster på vårt stora event. Billetto visste precis vilken hjäp vi behövde och guidade oss från början till slut! Allt gick som smort och det hade inte varit detsamma utan dem.

Coca-Cola Danmark
FIFA World Cup™ Trophy Tour

10% försäljningsboost
Eventsidan och köpprocessen är utformad med användarupplevelsen i åtanke, vilket gör det enkelt för biljettköpare att hitta event och köpa biljetter på bara några minuter.
Få mer tid över
Snabbt sätt att skapa event och automatisering av många administrativa uppgifter gör att du kan lägga mer tid på att förbereda själva eventet och andra saker.
Full översikt av ditt event
Vi har gjort det enkelt för dig att granska ditt events prestation på plattformen och prenumerera på regelbundna event och transaktionsrapporter.

Toppfunktioner för sport & fitnessevent

Kampanjer

Lägg till early bird-biljetter, rabatterbjudanden, dolda biljetter med mera ditt event. Billettos kampanjfunktion är full av möjligheter!

Platskarta

Skapa en platskarta över din arena och låt biljettköpare välja platsen de önskar.

Scanning

Med Billettos app och en smartphone eller en iPad kan du enkelt scanna biljettköpare in och ut till ditt event vid dörren och du får en status i realtid av hur många personer som deltar.

Arrangörprofil

Arrangerar du event på flera platser eller på flera tidpunkter? Billettos arrangörprofil gör det möjligt för biljettköpare att se alla dina aktuella och kommande event på ett ögonblick.

Medlemskap

Denna funktion gör det möjligt för såväl nya och redan lojala biljettköpare att köpa ett medlemskap och delta i alla event som omfattas av det. Denna funktion skapades ursprungligen specifikt för Danmarks största fotbollsklubb och kommer snart finnas tillgängligt för alla sportentusiaster som vill delta i alla säsongens matcher.

Visste du att?

3,8 miljoner användare

Så många olika eventarrangörer och biljettköpare har använt Billettoplattformen genom åren.

Över 2 miljoner sålda biljetter

I genomsnitt hjälper Billetto arrangörer att tillsammans sälja över 2 miljoner biljetter varje år.

Över 500 000 emailprenumeranter

Över 500 000 personliga eventrekomendationer når biljettköpare varje dag.

1,1 sida besökare

Varje månad cirklar över en miljon besökare genom evenemangssidor på Billetto.

Bli Billetto-arrangör

Över 3,8 miljoner användare har valt Billetto som sin huvudsakliga biljettplattform. Vad väntar du på? Prata med en våra biljettförsäljningsexperter idag!
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play