Få sponsorer till ditt event med Billetto

Ska du hålla i ett event med över 1000 gäster? Vi hittar och matchar dina event med relevanta tjänster och varumärken för att skapa extra värde och större intäkter för dig som arrangör.
Kontakta oss för att höra mer om sponsormöjligheter.

(Vi hjälper arrangörer att hitta sponsorer om biljettförsäljningen görs via Billetto)


Nå ut till din målgrupp

Billetto specialicerar på att hitta de perfekta sponsorerna till dina event. Vi samarbetar med en rad varumärken som alltid är på jakt efter event som riktar sig till deras aktuella målgrupp.

Vi introducerar er för varandra

Få en professionell introduktion till ett relevent varumärke - om ni klickar kommer det att hjälpa er att få evenemanget att lyfta, med möjighet till större intäkter. Våra egna sponsorexperter hjälper till längs med vägen - från introduktionen till det signerade kontraktet.

En enkel företagsmodell

Vår sponsormodell baseras på "No cure, no pay". Med andra ord är det helt gratis för dig att komma igång. En liten del av intäkterna från eventuella sponsorer kommer att gå till Billetto, och andelen varierar från fall till fall.

Unika sponsorer

Lås oss koppla ihop dig med de mest relevanta varumärkena för din målgrupp. Med över 35.000 event varje år är vi säkra på att vi kommer att hitta någon som det klickar med. Om du vill veta mer, eller har frågor, bara fyll i dina kontaktuppgifter här på sidan.