Sälj biljetter till din konferens. Enkelt, snabbt och helt gratis.

hero bg

VARFÖR VÄLJA BILLETTO?

Ett enkelt sätt att öka ditt events prestation.

family
SMIDIGT ATT DELA ONLINE

Dela ditt event via sociala medier och mail. Lägg till biljettförsäljningen på din hemsida och i ditt Facebook-event.

communication
LÅGA AVGIFTER

Du bestämmer själv vem som står för kostnaden: Du eller dina gäster. Ett gratis event är precis vad det låter som - gratis! Vi tar alltså ingen avgift på gratisevent.

management
ENKLA UTBETALNINGAR

Inom 3-5 dagar efter det att ditt event har avslutats behandlar vi utbetalningen och överför den till ditt bankkonto.

Sälj biljetter till din konferens genom Billetto

Arrangerar du en konferens? Vill du sälja biljetter till möjliga deltagare? Testa Billetto. Vi är en biljettförsäljningssida som gör det möjligt för dig att sälja biljetter, registrera deltagare och mycket mer. Alla typer av konferenser är välkomna - oavsett om det är en nätverkningskurs, en medicinsk föreläsning eller ett 3 dagars seminarium för framtida projektledare.


På bara några minuter kan du skapa och publicera din eventsida; lika enkelt som du startar ett event på Facebook. När det är gjort har du möjligheten att sälja biljetter, presentkort, marknadsföra, samt hålla koll på exakt hur många som anmält sig till din konferens med hjälp av din eventsida.


Vi gör det enkelt för dig att marknadsföra din konferens. Eventsidan är designad så den ser bra ut på alla enheter, oavsett om det är en mobil, surfplatta eller dator. Du har också möjligheten att använda vår biljett-widget för att lägga till ditt event på din webbsida eller blogg. Och, såklart, så blir din konferens också listad på Billetto där potentiella kunder enkelt kan hitta den när de söker efter kommande event. Vi har över 500,000 biljettköpare per år.


Den bästa delen? Du betalar inget för att använda Billetto. Istället, varje gång någon köper en biljett till din konferens så tar vi en liten bokningsavgift. Om du vill betala avgiften själv eller lämna över det till kunden är helt upp till dig. Känner du dig redo? Din konferenssida kan vara live på bara några minuter.

Vi ger dig verktyg till att...

Sätt upp en eventsida med en enkel peka-och-klicka-process. Om du vet hur man gör ett event på Facebook kan du göra ett på Billetto. Lovar!

Promota ditt event på sociala medier med bara några klick. Lägg enkelt till eventet på din egen webbplats med en anpassningsbar biljett-widget.

Kontrollera alla inställningar för ditt event, från bokningsfrågor till kundlistor och platskartor.

Sälj biljetter, acceptera donationer, erbjud värdekuponger och varor. Dina köpare kan snabbt betala med Swish eller betalkort.

Få värdefulla insikter. Se hur din biljettförsäljning går. Lär dig vilka kampanjer och kanaler som ger mest intäkter.

Låt inte gästerna vänta. Släpp in dem snabbt med hjälp av vår dedikerade biljettskanning. Behöver du en fysisk kundlista? Ladda ner ett med ett klick.Se alla funktioner

Så funkar det

Ditt första event med Billetto i tre steg

1. Börja sälja

Skapa ditt event med vårt enkla formulär och lägg till biljetter till evenemanget. Anpassa inställningarna för att fungera med din typ av event.

2. Sprid ordet

Promota din sida för att sälja biljetter online och registrera gäster. Följ Billettos guide för att effektivt marknadsföra ditt evenemang.

3. Få betalt

få mot biljettintäkterna till ditt bankkonto. Lägg bara till dina bankuppgifter så betalar vi ut eventintäkterna.

team-image
   

Betalning

Välj en nivå som passar dig

pattern

Redo att testa det själv? Det är helt gratis.