Sälj biljetter till din Halloweenfest.

Enkelt, snabbt och helt gratis.

Kom igång

Sälj biljetter till din Halloweenfest genom Billetto


Organiserar du en Halloweenfest? Vill du sälja biljetter till möjliga deltagare? Testa Billetto. Vi är en biljettförsäljningssida som gör det möjligt för dig att sälja biljetter, registrera deltagare och mycket mer. Alla typer av fester är välkomna - oavsett om planen är att arrangera tidernas läskigaste spökhus, en kul maskerad eller en barnvänlig trick-or-treating.


På bara några minuter kan du skapa och publicera din eventsida; lika enkelt som du startar ett event på Facebook. När det är gjort har du möjligheten att sälja biljetter, presentkort, marknadsföra, samt hålla koll på exakt hur många som anmält sig till din Halloweenfest med hjälp av din eventsida.


Vi gör det enkelt för dig att marknadsföra din Halloweenfest. Eventsidan är designad så den ser bra ut på alla enheter, oavsett om det är en mobil, surfplatta eller dator. Du har också möjligheten att använda vår biljett-widget för att lägga till ditt event på din websida eller blogg. Och, såklart, så blir din konferens också listad på Billetto där potentiella kunder enkelt kan hitta den när de söker efter kommande events. Vi har över 500,000 biljettköpare per år.


Den bästa delen? Du betalar inget för att använda Billetto. Istället, varje gång någon köper en biljett till din Halloweenfest så tar vi en liten bokningsavgift. Om du vill betala avgiften själv eller lämna över det till kunden är helt upp till dig. Känner du dig redo? Din eventsida för Halloweenfesten kan vara live på bara några minuter.

Såhär funkar det

1. Skapa ditt event

Skapa en snygg eventsida på under 10 minuter. Lägg till gratisbiljetter, betalda biljetter, kuponger, merchandise och mer.

2. Sälj dina biljetter

Dela länken till eventet på dina sociala medier eller på din hemsida. Ta emot betalningar med de vanligaste bank- och kreditkorten.

3. Få dina intäkter

Lägg till uppgifter om ditt bankkonto. Vi börjar behandla din utbetalning 3-5 dagar efter att ditt event har avslutats.


Verktyg för att göra ditt event till en succé

Enkelt att skapa

Du behöver inte ha avancerade datorskills, eller kunna koda. Plattformen är designad för att du enkelt ska kunna skapa, skräddarsy, ändra och publicera ditt event med några få klick.

Enkelt att marknadsföra

Dela eventet på dina sociala medier eller med en biljettwidget på din hemsida. Bli upptäckt av Billettos eventcommunity.

Enkelt att sälja

Lägg till dina biljetter - gratis, betalda, kuponger, merchandise och många fler. Vi tar emot alla de vanligaste bank- och kreditkorten.

Enkel statistik

Följ med i livestatistiken över din biljettförsäljning. Du kan också få dagliga rapporter skickade direkt till din mejl. Mer statistik och trafikdata genom Google Analytics och Facebook Pixel.Se alla verktyg

Flera olika biljetter

Sälj betalda biljetter, merchandise och matkuponger. Ta emot donationer, erbjud gratisbiljetter eller ta emot registreringar till ditt event. Du kan också sälja förköpsbiljetter som sedan hämtas ut i din egen biljettlucka.

Alla event på samma ställe

Alla dina event samlas under en och samma Billetto-profil. Lista alla dina kommande event på din egen hemsida med en särskild widget.

Flera betalkort

Dina gäster kan enkelt köpa biljetter med de flesta bankkorten: Visa, MasterCard och Maestro för att nämna några.

Designa din eventsida

Skapa en eventsida som sticker ut med enkel formatering, och genom att lägga till schyssta videos, bilder och länkar.

Optimerad för mobil, platta och dator

Din eventsida kommer att se lika bra ut på mobil och platta som på en vanlig dator. Det gör det ännu lättare för dina gäster att boka in ditt event och köpa biljetter.

Publika eller privata event

Vill du inte att ditt event ska vara synligt för alla? Gör det privat med ett enkelt knapptryck. Än mer exklusivt blir det om du skapar hemliga biljetter som kräver åtkomstkod.

Flexibelt deltagarantal

Ont om plats i lokalerna? Ange hur många biljetter du vill sälja totalt, så kan du vara helt säker på att eventet inte blir överbokat.

Generera biljetter

Du kan själv generera utskrivbara biljetter som du kan sälja offline eller använda till kampanjer. De skickas till din e-postadress som en pdf-fil.

Gratis mobilapp

Förbli digital. Med vår kostnadsfria app kan du scanna biljetter i dörren och få en snabb överblick över dina gäster, din försäljning och antal deltagare på plats.

Pålitlig support

Behöver du hjälp, eller har du generella funderingar? Kolla igenom vår kunskapsbas i vårt supportcenter, eller hör av dig till oss på mejl eller telefon.

Mer info om gästerna

Be dina gäster om extra uppgifter - som vilken mat de önskar - genom att lägga till extra textfält att fylla i vid betalningen.

Exportera din gästlista

Vill du skriva ut din gästlista och använda den i dörren? Exportera data om gästerna som PDF, CSV eller XLS (kompatibel med Attendium).

Tracka din försäljning

Din försäljningstatistik uppdateras hela tiden. All info finns tillgänglig inne på Billetto, men du kan också få en daglig rapport skickad direkt till din mejl.

Data från Google Analytics

Integrera ditt event med Google Analytics för att få reda på mer om dina gäster, såsom demografi och vilka kanaler de kommit från.

Data från Facebook Pixel

Koppla ditt event till Facebook Pixel så får du vidare insikter om din publik, som du sedan kan använda till riktade remarketing kampanjer.

30 000+ nöjda arrangörer


Vi har hjälpt över 30 000 arrangörer - från yogalärare till indieband till festivalarrangörer - att promota sina event och sälja biljetter.

"Dubbel tumme upp"

En premiumservice, sett både ur biljettköparens och arrangörens perspektiv. Dubbel tumme upp! Billetto kombinerar grym kundservice med teknisk support i toppklass, vilket var helt ovärderligt för att göra vårt event till en succé.


Ross Allmark, Eventansvarig
Vice UK

"Schyssta & pålitliga"

Billetto är en riktigt bra plattform att sälja biljetter genom. Vi har jobbat med dem inför flera event och deras servicenivå gör att vi har fortsatt att använda dem. De är schyssta, pålitliga och har transparens... Vad mer behövs?Personalen på Sofar Sounds
Sofar Sounds

"Grym service"

Billetto är en värdefull biljettpartner att ha...de ger inte bara bra service, de har också ett team som respekterar och förstår det vi gör, och som är genuint intresserade av event.Ryan Stanier
The Other Art Fair

Redo att testa? Det är gratis.