Sälj eventbiljetter.

Snabbt och gratis.

Skapa mitt event

Sälj biljetter till event på nätet

Har du planerat att hålla ett event? Då letar du kanske efter sätt att sälja biljetter, utan att behöva lägga allt för mycket tid på att greja med försäljningen? Du vill helt säkert undvika att bygga en eventsida från scratch, administrera försäljning, och ordna med betalningssystem.


Billetto är för dig. Hos Billetto kan du skapa och promota event, sälja biljetter online, och hålla koll på din gästlista. Du kan komma igång med försäljningen inom loppet av några minuter. Det bästa av allt är att det inte kostar dig en krona att skapa en eventsida, eller att sälja biljetter. Vi tar hand om biljettförsäljningen - du fokuserar på att ordna ditt event.


Du får en snygg, mobiloptimerad eventsida som du kan dela på sociala medier. Du kan också bädda in en särskild biljettwidget på din hemsida för att sälja biljetter direkt. Dina gäster kan använda flera olika betalkort för att köpa biljetter på din eventsida. Du behöver inte heller vara en marknadsföringsexpert eller kunna HTML för att sälja biljetter till dina event.


Du kan registrera dig med några få klick och börja sälja biljetter. Testa. Det är gratis.

Såhär funkar det

1. Skapa ditt event

Skapa en snygg eventsida på under 10 minuter. Lägg till gratisbiljetter, betalda biljetter, kuponger, merchandise och mer.

2. Sälj dina biljetter

Dela länken till eventet på dina sociala medier eller på din hemsida. Ta emot betalningar med de vanligaste bank- och kreditkorten.

3. Få dina intäkter

Lägg till uppgifter om ditt bankkonto. Vi börjar behandla din utbetalning 3-5 dagar efter att ditt event har avslutats.


Inga startkostnader. Inga månadsavgifter. Någonsin.

Du betalar ingenting för att använda Billetto. Vi lever på den lilla avgiften som läggs på biljettpriset.
(Gratisbiljetter är 100% gratis, såklart. Utan några som helst extra avgifter.)

Bokningsavgift

6.0% + SEK 3.99

per såld biljett ( maxavgift SEK 79.99 )

Betalar för våra webbservrar, utvecklare, kundtjänst mm.

+

Avgift för biljettbetalning

0.0%

av biljettpriset

Täcker alla kostnaderna från kreditkortsföretag och andra betalningshanterings leverantörer.

Avgiften för kortbetalningen står arrangören för. Detta efter att vi sett en ökad biljettförsäljning när biljettköparna inte betalade avgiften och därmed för att hjälpa er att sälja ännu fler biljetter.
När det gäller bokningsavgiften är det helt upp till er om ni vill inkludera det i priset eller ha det som en extra kostnad. Här är ett exempel på hur det kan se ut:

Avgift för betalda biljetter


6.0% + 3.99 kr

Per biljett (max. SEK 79.99) | Exkl. moms

Verktyg för att göra ditt event till en succé

Enkelt att skapa

Du behöver inte ha avancerade datorskills, eller kunna koda. Plattformen är designad för att du enkelt ska kunna skapa, skräddarsy, ändra och publicera ditt event med några få klick.

Enkelt att marknadsföra

Dela eventet på dina sociala medier eller med en biljettwidget på din hemsida. Bli upptäckt av Billettos eventcommunity.

Enkelt att sälja

Lägg till dina biljetter - gratis, betalda, kuponger, merchandise och många fler. Vi tar emot alla de vanligaste bank- och kreditkorten.

Enkel statistik

Följ med i livestatistiken över din biljettförsäljning. Du kan också få dagliga rapporter skickade direkt till din mejl. Mer statistik och trafikdata genom Google Analytics och Facebook Pixel.Se alla verktyg

Flera olika biljetter

Sälj betalda biljetter, merchandise och matkuponger. Ta emot donationer, erbjud gratisbiljetter eller ta emot registreringar till ditt event. Du kan också sälja förköpsbiljetter som sedan hämtas ut i din egen biljettlucka.

Alla event på samma ställe

Alla dina event samlas under en och samma Billetto-profil. Lista alla dina kommande event på din egen hemsida med en särskild widget.

Flera betalkort

Dina gäster kan enkelt köpa biljetter med de flesta bankkorten: Visa, MasterCard och Maestro för att nämna några.

Designa din eventsida

Skapa en eventsida som sticker ut med enkel formatering, och genom att lägga till schyssta videos, bilder och länkar.

Optimerad för mobil, platta och dator

Din eventsida kommer att se lika bra ut på mobil och platta som på en vanlig dator. Det gör det ännu lättare för dina gäster att boka in ditt event och köpa biljetter.

Publika eller privata event

Vill du inte att ditt event ska vara synligt för alla? Gör det privat med ett enkelt knapptryck. Än mer exklusivt blir det om du skapar hemliga biljetter som kräver åtkomstkod.

Flexibelt deltagarantal

Ont om plats i lokalerna? Ange hur många biljetter du vill sälja totalt, så kan du vara helt säker på att eventet inte blir överbokat.

Generera biljetter

Du kan själv generera utskrivbara biljetter som du kan sälja offline eller använda till kampanjer. De skickas till din e-postadress som en pdf-fil.

Gratis mobilapp

Förbli digital. Med vår kostnadsfria app kan du scanna biljetter i dörren och få en snabb överblick över dina gäster, din försäljning och antal deltagare på plats.

Pålitlig support

Behöver du hjälp, eller har du generella funderingar? Kolla igenom vår kunskapsbas i vårt supportcenter, eller hör av dig till oss på mejl eller telefon.

Mer info om gästerna

Be dina gäster om extra uppgifter - som vilken mat de önskar - genom att lägga till extra textfält att fylla i vid betalningen.

Exportera din gästlista

Vill du skriva ut din gästlista och använda den i dörren? Exportera data om gästerna som PDF, CSV eller XLS (kompatibel med Attendium).

Tracka din försäljning

Din försäljningstatistik uppdateras hela tiden. All info finns tillgänglig inne på Billetto, men du kan också få en daglig rapport skickad direkt till din mejl.

Data från Google Analytics

Integrera ditt event med Google Analytics för att få reda på mer om dina gäster, såsom demografi och vilka kanaler de kommit från.

Data från Facebook Pixel

Koppla ditt event till Facebook Pixel så får du vidare insikter om din publik, som du sedan kan använda till riktade remarketing kampanjer.

30 000+ nöjda arrangörer


Vi har hjälpt över 30 000 arrangörer - från yogalärare till indieband till festivalarrangörer - att promota sina event och sälja biljetter.

"Dubbel tumme upp"

En premiumservice, sett både ur biljettköparens och arrangörens perspektiv. Dubbel tumme upp! Billetto kombinerar grym kundservice med teknisk support i toppklass, vilket var helt ovärderligt för att göra vårt event till en succé.


Ross Allmark, Eventansvarig
Vice UK

"Schyssta & pålitliga"

Billetto är en riktigt bra plattform att sälja biljetter genom. Vi har jobbat med dem inför flera event och deras servicenivå gör att vi har fortsatt att använda dem. De är schyssta, pålitliga och har transparens... Vad mer behövs?Personalen på Sofar Sounds
Sofar Sounds

"Grym service"

Billetto är en värdefull biljettpartner att ha...de ger inte bara bra service, de har också ett team som respekterar och förstår det vi gör, och som är genuint intresserade av event.Ryan Stanier
The Other Art Fair

Redo att testa? Det är gratis.